کاربر گرامی

برای استفاده از محتوای اختصاصی و ویدئو ها باید در وب سایت هفت صبح ثبت نام نمایید

با ثبت نام و خرید اشتراک به نسخه PDF روزنامه، مطالب و ویدئو‌های اختصاصی و تمامی امکانات دسترسی خواهید داشت.

کدخبر: ۴۱۱۶۲۰
تاریخ خبر:

تزریق «متیل پردنیزولون» به جای «فایزر» به ۱۵ نفر در استان مرکزی

تزریق «متیل پردنیزولون» به جای «فایزر» به ۱۵ نفر در استان مرکزی

در حالی که واردات فایزر ازاد اعلام شده، رییس دانشگاه علوم پزشکی اراک گفت: تاکنون هیچ واکسن فایزری به استان مرکزی وارد نشده است.

به گزارش خبرآنلاین دکتر سید محمد جمالیان در این مورد بیان کرد: در یکی از شهرستان های استان متاسفانه با قیمت‌های بسیار بالا آمپول متیل پردنیزولون به جای واکسن کرونایی "فایزر" به فروش رسیده و تزریق شده است. گفته شده قیمت هر دو دوز واکسنی که تزریق شده حدودا ۵۰ میلیون تومان دریافت کرده است.

او از مردم خواست، فریب سودجویان و دلالان این حوزه را نخورند چراکه هنوز به طور رسمی واکسن "فایزر" وارد کشور نشده و اگر هم کسی به صورت قاچاق آورده باشد، از چرخه اصولی و بهداشتی حمل نشده است.

دکتر جمالیان گفت: اینکه روی یک جعبه آرم و نام یک برند خاصی زده یا حک شده باشد، اصلا دلیلی برای اصل بودن یا حتی واکسن بودن محتویات داخل آن نیست. در این شهرستان، متاسفانه از اعتماد و عدم آگاهی مردم سوء‌استفاده شده و به حدود ۱۵ نفر(تاکنون شناخته شده و احتمالا این تعداد بیشتر هم خواهد شد) این واکسن تقلبی تزریق شده و کارت واکسن نیز صادر شده است.

برای پیگیری اخباراجتماعیاینجا کلیک کنید.
کدخبر: ۴۱۱۶۲۰
تاریخ خبر:
ارسال نظر