کاربر گرامی

برای استفاده از محتوای اختصاصی و ویدئو ها باید در وب سایت هفت صبح ثبت نام نمایید

با ثبت نام و خرید اشتراک به نسخه PDF روزنامه، مطالب و ویدئو‌های اختصاصی و تمامی امکانات دسترسی خواهید داشت.

کدخبر: ۴۲۶۹۳۹
تاریخ خبر:

آگهی‌های‌ خودرو که شر شدند؛ ماجرا چیست؟

آگهی‌های‌ خودرو که شر شدند؛ ماجرا چیست؟

روزنامه هفت صبح، سیدمحمدرضا دادگستر| طبق دستورالعملی که به منظور ساماندهی آگهی‌های الکترونیکی خودرو به اتحادیه کسب‌وکارهای مجازی ابلاغ شد، تمامی بسترهای درج آگهی آنلاین خودرو باید امکان احراز هویت افراد آگهی‌دهنده را تا پایان آبان ماه روی بسترهای خود فراهم می‌کردند؛ در این دستورالعمل قید شده آنها برای احراز هویت باید از سامانه احراز هویت امتا یا سماوا استفاده کنند.

هم‌اکنون تمامی سامانه‌های درج آگهی آنلاین مانند دیوار، شیپور، باما و همراه مکانیک از سرویس‌های احراز هویت برای کاربران خود استفاده می‌کنند. با این حال این مشکل جو روانی بازار صرفاً مربوط به این پلتفرم‌ها نیست. در این گزارش به سراغ قیمت سه خودروی محبوب بازار در چند پیج معروف اینستاگرامی فروش خودرو رفته‌ایم که اختلاف زیادی در قیمت‌های اعلامی آنها با قیمت‌های واقعی که خودرو با آنها معامله می‌شوند دارند.

کیا اسپورتیج
بازار فروش کراس‌اوورهای کره‌ای همیشه در اینستاگرام سکه بوده و هست. اخیراً یک دستگاه کیا اسپورتیج مدل ۲۰۱۵ در یکی از پیج‌های معروف که ۸۰۵ هزار دنبال‌کننده دارد، یک میلیارد و ۲۵۰ میلیون تومان قیمت خورده است؛ در حالی که قیمت بازار این خودروی محبوب چیزی بین یک میلیارد و ۱۲۰ تا یک میلیارد و ۱۵۰ میلیون تومان است. البته می‌توان اسپورتیج ۲۰۱۵ دپویی صفر را با یک میلیارد و ۲۵۰ میلیون تومان خریداری کرد. اما نسخه آگهی‌شده چیزی حدود ۱۲۵ هزار کیلومتر کارکرد داشته و موتورش هم حسابی به خرج افتاده است.

پژو پارس
اگر فکر کردید قیمت‌های کهکشانی بازار منحصر به خودروهای وارداتی می‌شود، در اشتباه هستید. پژو پارس در بین خودروهای داخلی به‌عنوان گزینه‌ای محبوب در بازار کارکرده‌ها شناخته می‌شود و چه در نسخه XU7 و چه در نسخه TU5، البته با کمی برتری کفه ترازو به نفع TU5، وضعیت خوبی در بازار دارد.

اخیراً یکی از پیج‌های آگهی خودرو که به صورت تخصصی در حوزه خودروهای کلاسیک و داخلی کار می‌کند، یک دستگاه پارس مدل ۹۰ موتور TU5 را به قیمت ۱۹۵ میلیون تومان آگهی کرده است. این در حالیست که قیمت واقعی این خودرو بین ۱۴۵ تا ۱۴۷ میلیون تومان است. معمولاً فروشندگان دو مدل پرشیا و ۲۰۶ به خاطر تجهیزات بیشتر یا موتور سالم و پلمب ‌شده از خریداران درخواست پول بیشتری دارند که این امر باعث شده جو روانی این بازار تشدید شود.

چانگان CS35
توقف تولید چانگان در سایت کاشان سایپا باعث شد تا تقاضای خریداران به سمت نمونه‌های کارکرده این خودرو سوق پیدا کند. اما در همین حالت هم قیمت چانگان CS35 مدل ۹۸ با کارکرد زیر ۱۰ هزار کیلومتر نمی‌تواند بیشتر از ۴۷۰ تا ۴۸۰ میلیون تومان باشد. اما یکی از پیج‌های خودرویی با بیش از ۷۶ هزار دنبال‌کننده این خودرو را ۵۲۰ میلیون تومان آگهی کرده است.

این در حالیست که عرضه مستمر جک S3 به بازار باعث شده تا قیمت پیج‌های خودرویی برای آن تفاوت چندانی با قیمت واقعی بازار نداشته باشد. برخی از شرکت‌ها همچون مدیران خودرو نیز با طرح‌های فروش قسطی خودروهای خود کاری کرده‌اند که نسخه‌های کارکرده ام‌وی‌ام و چری در بازار خواهان نداشته باشند‌ اما برای خرید مونتاژی‌های محبوب سایپا حسابی حواس خود را جمع کنید تا گیر دلال‌هایی که قیمت‌های بالاتر اعلام می‌کنند نیفتید.

برای پیگیری اخبارکاربران ویژه - دانش و فناوریاینجا کلیک کنید.
کدخبر: ۴۲۶۹۳۹
تاریخ خبر:
ارسال نظر