کاربر گرامی

برای استفاده از محتوای اختصاصی و ویدئو ها باید در وب سایت هفت صبح ثبت نام نمایید

با ثبت نام و خرید اشتراک به نسخه PDF روزنامه، مطالب و ویدئو‌های اختصاصی و تمامی امکانات دسترسی خواهید داشت.

کدخبر: ۵۴۷۰۱۲
تاریخ خبر:

تحلیلی فشرده بر هفت سریال حال حاضر پلتفرم‌ها

تحلیلی فشرده بر هفت سریال حال حاضر پلتفرم‌ها

روزنامه هفت صبح،‌‌‌ گروه تلویزیون | به‌زودی چند سریال شبکه نمایش خانگی تمام می‌شوند و همزمان نوبت به پخش موارد تازه می‌رسد. در گزارش امروز نگاهی کوتاه و جمع‌و‌جور داریم به کم و کیف محصولات فعلی. با این توضیح که سریال «پیکولو» هم هست که تا حدودی توانسته مخاطب کودک را راضی نگه دارد. عجالتا فقط «مگه تموم عمر چند تا بهاره» و «مرداب» آثار موفق خانگی هستند و این خبر خوشایندي نیست.

مگه تموم…| فیلیمو و نماوا
اولین سریال خانگی سروش صحت یعنی «مگه تموم عمر چند تا بهاره» آرام‌آرام جای خود را باز کرد و حالا جماعت زیادی چشم انتظار قسمت جدید آن هستند. این اثر، بلندپروازی دیگری از سروش صحت بعد از سریال‌های تلویزیونی «شمعدونی» و «لیسانسه‌ها» است که سبک تازه‌ای از کمدی‌سازی محسوب می‌شود. رها بودن شخصیت‌ها و اتفاقات غیر‌مترقبه به همراه داستان جذاب و لحظات کمدی بکر، «مگه تموم عمر چند تا بهاره» را تبدیل به اثری دلنشین کرده است. این‌که یک سریال بتواند مخاطب را به قهقهه وادارد، کاری است که این روزها از عده‌ای معدود مثل سروش صحت برمی‌آید.

مرداب| فیلم‌نت
«مرداب» اولین سریال جدی برزو نیک‌نژاد در شبکه خانگی محسوب می‌شود. او یک قصه پلیسی- معمایی را کارگردانی کرده و پس از شش قسمت توانسته مخاطب را با سریال همراه کند. ایرادهای فیلمنامه در قسمت اول اعتراض برخی کاربران را به‌دنبال داشت اما در ادامه مشخص شد، آنچه گاف لقب گرفتند، در راستای روایت داستان است و قضاوت‌ها کمی عجولانه بوده. «مرداب» ریتم خوبی دارد و مدل قصه‌گویی آن به‌گونه‌ای است که مخاطب چشم انتظارش باقی می‌ماند.

زخم‌کاری| فیلیمو
حرفی تازه درباره «زخم کاری؛ بازگشت» باقی نمانده. سریال محمد‌حسین مهدویان مثل سابق فاقد داستانی جذاب است و موش و گربه بازی رقبا همچنان ادامه دارد. اتفاق بد این‌که دوئل حریفان بیش از آن‌که صحنه نبرد و زورآزمایی جذاب مردان و زنانی قدرتمند باشد، عرصه‌ای است برای اتفاقات و حرف‌های بیهوده و مضحک! سهم قصه و شخصیت‌های جذاب در «زخم‌کاری» خیلی اندک است.

عقرب عاشق| نماوا
تجربه تازه حسین سهیلی‌زاده در شبکه خانگی تبدیل به اتفاقی خاص نشد. «عقرب عاشق» یک ایده محوری جذاب دارد اما قصه به خوبی بسط نیافت. این‌که چند نفر از سیاره عقرب‌ها به زمین می‌آیند تا نسل خود را پاک نگه دارند، «با حال» است. قصه اما بعد از طرح اولیه، رنگ تکرار گرفت و با کمال تاسف نوع پرداخت آن کمیک شد. سریال پر است از حرف‌های شعاری در باب رفتار و منش آدمیان.

شبکه مخفی زنان| نماوا
اجازه بدهید با احتیاط درباره «شبکه مخفی زنان» صحبت کنیم. سریالی که پس از یک سال توقیف، به‌تازگی اجازه انتشار یافته و نمی‌دانیم چه میزان از آن گرفتار ممیزی شده است. سریال افشین هاشمی امتیاز خوب کم ندارد اما قصه‌اش از یک جا به‌بعد گرفتار تکرار شد.

پدر گواردیولا| تماشاخونه
سه قسمت از فصل دوم «پدر گواردیولا» ساخته سعید نعمت‌الله منتشر شده است. اتفاق مهم پایان بازی مهران مدیری در سریال است که کاراکتر او توسط رقبا به قتل رسید. همچنان داستان دلدادگی‌ها ادامه دارد و همچنان ساکنان مفلوک سینمای متروک نگران از دست رفتن سرپناه خود هستند. «پدر گواردیولا» سریالی متوسط است که شاید عده‌ای آن را دوست داشته باشند. این سریال اما نتوانسته مخاطب گسترده را با خود همراه سازد.

سایه‌باز| آپرا
این یکی را علی یاور ساخته و داستان آن ترکیبی از مسائل خانوادگی و اتفاقات معمایی است. «سایه باز» در ابتدای راه قرار دارد اما دست فرمان آن به‌گونه‌ای است که امیدی به موفقیت آن نمی‌رود. محور اصلی داستان مردی (شکیب شجره) است که دارایی‌اش را از دست داده و در پی اعاده مال و حیثیت است.

«سایه باز» را می‌توان ضعیف‌ترین سریال کنونی شبكه خانگی دانست؛ چه در شیوه داستان‌گویی و چه بازی بازیگران و مسائل دیگر… . مرور کیفیت سریال‌های خانگی یک نتیجه مهم به همراه دارد: تعدد سریال‌های ضعیف نتیجه‌ای ندارد جز لطمه خوردن به سلطنت پلتفرم‌ها. این‌که برخی آثار از نظر کیفی حتی ضعیف‌تر از سریال‌های تلویزیونی هستند یک هشدار جدی است.

کدخبر: ۵۴۷۰۱۲
تاریخ خبر:
ارسال نظر