کاربر گرامی

برای استفاده از محتوای اختصاصی و ویدئو ها باید در وب سایت هفت صبح ثبت نام نمایید

با ثبت نام و خرید اشتراک به نسخه PDF روزنامه، مطالب و ویدئو‌های اختصاصی و تمامی امکانات دسترسی خواهید داشت.

کدخبر: ۴۰۶۸۳۰۴۵
تاریخ خبر:

خاطره جالب حنیف عمران زاده از بوکس با یک روحانی در برنامه قیاسی + ویدیو

خاطره جالب حنیف عمران زاده از بوکس با یک روحانی در برنامه قیاسی + ویدیو

حنیف عمران‌زاده، مدافع اسبق تیم استقلال، در برنامه «بفرمایید جام» به روایت خاطره‌ای طنز از دوران بوکس خود پرداخت.

به گزارش هفت صبح ، حنیف عمران‌زاده، مدافع اسبق و محبوب تیم استقلال تهران که سال‌ها با پیراهن شماره ۵ آبی‌پوشان در خط دفاعی این تیم می‌درخشید، مهمان برنامه «بفرمایید جام» با اجرای امیرحسین قیاسی بود و در این برنامه، خاطره‌ای جالب و طنز از دوران نوجوانی خود تعریف کرد که با استقبال کاربران فضای مجازی همراه شد.

از فوتبال تا بوکس

عمران‌زاده که در طول دوران حرفه‌ای خود بیش از ۲۰۰ بازی برای استقلال انجام داد و دو قهرمانی لیگ برتر را با این تیم تجربه کرد ، در این گفتگو به علاقه دیرینه خود به ورزش بوکس اشاره کرد. او که در زمان نوجوانی به بوکس روی آورده بود، با چهره‌ای آشنا در این مسیر روبه‌رو شد.

تمرین با یک روحانی بوکسور

او در ادامه از تمرین با حجت‌الاسلام احسان بی‌آزار تهرانی ، روحانی و متولی آستان امامزاده صالح (ع) در تجریش، سخن گفت . حجت‌الاسلام بی‌آزار که خود سابقه بوکس حرفه‌ای دارد و عاشق محمدعلی کلی بوده است ، در آن زمان با عمران‌زاده تمرین می‌کرده است.

مدافع سابق استقلال در این برنامه با لحنی طنزآمیز از ضربات محکم و حرفه‌ای این روحانی بوکسور تعریف کرد و گفت که از دیدن تکنیک‌های او شگفت‌زده شده است.

کدخبر: ۴۰۶۸۳۰۴۵
تاریخ خبر:
ارسال نظر