هفت صبح‌|   با قاب تاریخ به ایران قدیم سفر‌ و یادی ‌‌از ‌گذشته می‌کنیم. در تهیه این مجموعه، از تصاویر کمتر دیده ‌شده‌ای استفاده شده که تماشای آنها خالی از لطف نیست.

 

قاب مشاهیر

عکسی از ابوالفضل پورعرب و عاطفه رضوی در نمایی از فیلم  نرگس ‌ به کارگردانی رخشان بنی اعتماد - سال 1370.  یعنی اینکه پورعرب اینجا 30 ساله  است و خانم عاطفه  که ارادت خاصی هم به ایشان داریم،  23 ساله .

پورعرب

 

قاب تاریخ 1

عکسی از ‌سفارت آمریکا را در تهران‌ سال ١٣٣۶ می‌بینید.

سفارت آمریکا

 

قاب تاریخ 2

فلک ایرانی از زاویه دید یک گرجی؛ آنتوان سور‌وگین عکاس سرشناس گرجی را که می‌شناسید؛ عکس‌های بی‌نظیر او را از دوران قاجار بارها در قاب تاریخ هفت صبح منتشر کرده‌ایم.  در این تصویر، فلک کردن فردی را در دوره قاجار با دوربین خود ‌ثبت کرده است.

فلک

 

قاب  تاریخ 3

باز هم عکسی دیگر ‌از آنتوان خان سوروگین‌. سه کشتی‌گیر اینگونه مقابل دوربین ژست گرفته‌اند.  اواخر دوره قاجار. 

کشتی

 

قاب نوستالژی

پارچه فروش‌های بازار تهران را به گمانم در اوایل دهه 50 می‌بینید. تاریخ دقیق و نام  عکاس را نمی‌دانیم.

پارچه فروش

 

 

 

 

آخرین تحولاتگوناگونرا اینجا بخوانید.