هفت صبح| چرخی در فضای می‌زنیم از سیاست و هنر و فرهنگ تا ورزش؛ عکس‌هایی که مورد توجه کاربران قرار گرفته را با هم می‌بینیم.

 

 

نفیسه روشن با انتشار این عکس جدید از خود نوشت: «گرانقیمت‌ترین رایگانِ دنیا وقت است. وقت طلا نیست، وقت زندگی است... و هیچ چیز باارزش‌تر از زندگی نیست.قدر لحظه‌ها را بدانیم‌ که عمر و زندگی، المثنی ندارد... »
درست می‌گویید لابد. فقط یادآوری کنم می‌دانید این چندمین عکس‌تان در چند روز اخیر است و وقتی که صرف پست کردن آن گذاشتید؟! 

نفیسه

 

مریم طوسی با انتشار این عکس‌ها در لوکیشن رشت نوشت: دو مدال طلا، ۱۰۰متر و ۲۰۰متر. چند صدم ثانیه تا رکورد ملی…اما پشت این لحظه‌ها، ساعت‌ها اشک، تمرین، و امید بود. من، یه دختر ایرانی، ایستادم، جنگیدم‌ و ثابت کردم که قدرت دختر ایرانی هیچ مرزی نمی‌شناسه. ‌حالا نوبت آسیاست که صدای قدم‌هامو بشنوه!

مریم طوسی (1)

مریم طوسی (2)

مریم طوسی (3)

مریم طوسی (4)

مریم طوسی (6)

 

‌آنا نعمتی هستند؛ در 47سالگی؛ دیگر باید بگوییم بازیگر سابق سینما و تلویزیون و طبیعتگرد امروز. آنا ‌برای شرح این عکس جدید از خود شعری از مولانا را نوشته: «این نکته رمز اگر بدانی دانی / هر چیز که در جستن آنی ، آنی»

آنا

 

هدی‌زین العابدین این چند وقت اخیر علاقه خاصی به کلاه پیدا کرده‌اند. خانم هدی حتی عکس پروفایلش را تغییر داده و‌‌ با کلاه است. او در شرح این عکس جدید از خود نوشت: «گاهی «این نیز بگذرد» کافی نیست…گاهی «این» نمی‌گذرد. تکرار می‌شود. من بگذرم باید...»

هدی

 

در آخر هم پرتره جدید شادی مختاری بازیگر را ببینید که با آن اینستاگرامش را به‌روزرسانی کرده. به همین چند کلمه از خانم شادی قانع باشید‌‌. ‌انصافا خسته شدم. تا قاب امروز دیگر خدا نگهدار.

شادی

سایر اخبارگوناگونرا از اینجا دنبال کنید.