با نزدیک شدن به ایام اربعین، این پرسش برای بسیاری از زائران مطرح می‌شود که پس از پایان زیارت و پیاده‌روی اربعین، چه دعایی بخوانند و بهترین خواسته‌ای که می‌توان از حضرت اباعبدالله الحسین (ع) داشت، چیست.

در همین راستا، حضرت آیت‌الله مصباح یزدی (قدس سره) در پاسخ به پرسشی درباره برترین درخواست زائران پس از زیارت اربعین، بر تقویت محبت و دلدادگی به اهل‌بیت (ع) تأکید کرده و آن را برتر از همه خواسته‌های دنیوی دانسته‌اند.

پرسش مطرح‌شده

از حضرت آیت‌الله مصباح یزدی (قدس سره) سؤال شد:

«بعد از پیاده روی اربعین، از امام حسین (علیه السلام) چه بخواهیم؟»

پاسخ حضرت آیت‌الله مصباح یزدی (قدس سره)

ایشان در پاسخ فرمودند:

«فصل جوانی ما، فصل جوشش احساسات و عواطف است. هرچه سعی کنید، دائماً از زمانی که راه می‌افتید بگویید: «یا حسین». هیچ چیز نمی‌خواهم جز این‌که از سفر که برمی‌گردم دوستی‌ام نسبت به تو بیشتر شده باشد. چون این یک کیمیایی است که با هیچ چیز دیگری قابل مقایسه نیست. حوائج دنیا اصلا قابل توجه نیست.»

محبت اهل‌بیت (ع)؛ بالاترین حاجت از نگاه آیت‌الله مصباح یزدی

آیت‌الله مصباح یزدی در ادامه، مفهوم عشق خالص به اهل‌بیت (ع) را این‌گونه بیان می‌کنند:

«عشق خالص یعنی این؛ یعنی آدم از معشوقش هیچی نخواهد، جز آن‌چه او دوست دارد. بالاترین حاجتی که از خود سیدالشهداء (علیه‌السلام) می‌خواهید، این‌که از خدا بخواهید عشق به خودش را، که عشق به همه اولیایش است، در دل شما زیاد کند.»

بر اساس این سخنان، ارزشمندترین خواسته پس از زیارت اربعین، افزایش محبت و معرفت نسبت به خداوند و اهل‌بیت (ع) است؛ موضوعی که از نگاه ایشان، با هیچ‌یک از خواسته‌های مادی و دنیوی قابل مقایسه نیست و می‌تواند مهم‌ترین دستاورد معنوی زائر از این سفر نورانی باشد.