بر اساس آخرین رده بندی اعلام شده از سوی فیفا تیم ملی ایران به عنوان سرگروه کار خود را در رقابت‌های مقدماتی جام جهانی روسیه ادامه می‌دهد. فیفا در آخرین رده‌بندی خود ایران را به عنوان تیم نخست آسیا معرفی کرد و به این ترتیب شاگردان کی‌روش قطعا به عنوان سرگروه کار خود را دنبال خواهند کرد. در این رده بندی تیم ملی ایران با دو رده صعود نسبت به ماه گذشته در رده ۴۲ جهان و نخست آسیا قرار گرفت.

به این ترتیب در سید یک تیم‌های ملی ایران و استرالیا قرار می‌گیرند.

در سید دوم، تیم‌های ژاپن و کره جنوبی قرار می‌گیرند.

سید سوم این رقابت‌ها را دو تیم عربستان و ازبکستان تشکیل می‌دهند.

سید چهارم را هم امارات و چین تشکیل می‌دهند.

در سید پنجم دو تیم قطر و عراق قرار می‌گیرند.

و در نهایت در سید ششم تیم‌های سوریه و تایلند حضور خواهند داشت.

۱۲ تیم راه‌یافته به دور پایانی از مرحله انتخابی جام جهانی ۲۰۱۸ در ۶ سید دو تیمی قرار می‌گیرند و پس از قرعه‌کشی که صورت می‌گیرد، تیم‌ها در دو گروه ۶ تیمی رقبای خود را خواهند شناخت. در پایان این دور از رقابت‌ها دو تیم برتر هر گروه به طور مستقیم به مرحله پایانی جام جهانی ۲۰۱۸ روسیه صعود خواهند کرد و دو تیم سوم برتر هر گروه به مصاف هم می‌روند و برنده این بازی در یک جدال رفت و برگشتی پلی‌آف بین‌قاره‌ای به دیدار تیمی از کونکاکاف (کنفدراسیون فوتبال آمریکای شمالی، مرکزی و حوزه دریای کارائیب) خواهد رفت تا آخرین شانس خود برای صعود به جام جهانی را امتحان کند.

با این اوصاف تیم ملی ایران به غیر از استرالیا ممکن است با هر تیمی همگروه شود که می‌توان به قدرت‌هایی همچون کره جنوبی، ژاپن، عربستان، امارات و قطر اشاره کرد.

سایر اخبارورزشیرا از اینجا دنبال کنید.