به گزارش هفت صبح ورزشی،  در چارچوب هفته سوم مرحله گروهی لیگ قهرمانان اروپا فصل ۲۰۲۵-۲۰۲۶، تیم بارسلونا از ساعت ۲۰:۱۵ به وقت تهران در ورزشگاه المپیک لوییس کمپانیش میزبان المپیاکوس یونان خواهد بود. قضاوت این دیدار را «یورس اشنایدر» داور ۳۹ ساله اهل سوئیس بر عهده دارد.

شاگردان ژاوی فصل جاری را با پیروزی ارزشمند مقابل نیوکاسل آغاز کردند، اما در ادامه با شکست خانگی مقابل پاری‌سن‌ژرمن، از مسیر ایده‌آل خود فاصله گرفتند. بارسلونا اکنون با ۳ امتیاز در رتبه شانزدهم جدول ۳۶ تیمی لیگ قهرمانان قرار دارد. در سوی مقابل، المپیاکوس با یک تساوی مقابل پافوس و شکست ۲ بر ۰ برابر آرسنال تنها یک امتیاز اندوخته و در جایگاه بیست‌ونهم جدول است.

بارسلونا در شرایطی به میدان می‌رود که فهرست بلندبالایی از مصدومان دارد و چندین بازیکن کلیدی‌اش را در اختیار ندارد. خوان گارسیا، دنی اولمو، گاوی، تراشتگن، لواندوفسکی، فران تورس و رافینیا همگی از این دیدار غایب هستند؛ مسئله‌ای که کار کاتالان‌ها را برای گلزنی دشوار کرده است.

ترکیب احتمالی دو تیم:



بارسلونا (۴-۲-۳-۱): شزنی | کونده، آرائوخو، کوبارسی، بالده | دی یونگ، کاسادو | یامال، پدری، فرمین لوپز | رشفورد
المپیاکوس (۴-۲-۳-۱): زولاکیس | کوستینیا، رتسوس، پیرولا، اورتگا | هتزه، گارسیا | مارتینز، چیکینیو، پودنس | الکعبی

آخرین تحولاتورزشیرا اینجا بخوانید.