به گزارش "هفت صبح"، در سومین روز از رقابتهای شمشیربازی قهرمانی جهان در تفلیس گرجستان، روز شنبه، ۴ مرداد، مسابقات انفرادی اسلحه سابر دختران برگزار شد و چهار نماینده از ایران به میدان رفتند.
زهرا هادی عابدینی با ثبت ۶ شکست متوالی مقابل حریفانی از مجارستان، برزیل، آلمان، اوکراین، اسپانیا و روسیه بدون برد از مرحله گروهی حذف شد و در جایگاه ۱۱۶ از میان ۱۲۴ ورزشکار ایستاد.
شیدا عالمی نیز عملکرد مشابهی داشت و برابر رقبایی از مجارستان، روسیه، بلغارستان، هنگکنگ، گرجستان و قزاقستان شکست خورد تا با قرار گرفتن در رده ۱۲۳ به کار خود پایان دهد.
در این میان، نجمه سازنچیان با کسب سه پیروزی و سه شکست موفق شد از مرحله گروهی عبور کند. او حریفانی از ونزوئلا، چین، امارات، کامرون، اسپانیا و مصر را پیش رو داشت. آیسان گنجی نیز با دو پیروزی مقابل نمایندگان قزاقستان و ونزوئلا و چهار شکست برابر مکزیک، لهستان، الجزایر و هند، راهی مرحله حذفی شد.
در دور نخست حذفی، گنجی مقابل «نوفال» از مصر قرار گرفت و با نتیجه ۱۵ بر ۷ مغلوب شد تا از صعود بازماند و با قرار گرفتن در جایگاه ۹۷ به کار خود پایان دهد.
نجمه سازنچیان در این مرحله استراحت داشت و باید در دور بعد با «الانا فرناندز» از اسپانیا رقابت کند.
