به گزارش هفت صبح، انتقال کوتا تاکای، مدافع ملی‌پوش ژاپنی از تیم کاوازاکی فرونتاله به تیم تاتنهام هاتسپر، امروز از سوی این باشگاه انگلیسی به طور رسمی اعلام شد.

 

مطابق گزارش‌های رسانه‌ای، تاتنهام که قراردادی پنج ساله با این بازیکن جوان امضا کرده، به باشگاه کاوازاکی فرونتاله مبلغ 5 میلیون پوند (معادل 5.8 میلیون یورو) پرداخت کرده است. این عدد، هرچند در مقیاس فوتبال اروپا عدد بزرگی به حساب نمی‌آید، اما برای فوتبال ژاپن قابل توجه و حتی رکوردشکن است.

 

کوتا تاکای، با این انتقال هیجان‌انگیز، به گران‌ترین بازیکن ژاپنی خارج شده از جی‌لیگ تبدیل شده است. او همچنین ششمین انتقال گران قیمت را در میان تمام بازیکنان ترنسفر شده از لیگ ژاپن به نام خود ثبت کرده است.

 

وقتی به فهرست ژاپنی‌های لژیونر شده در گذشته نگاه می‌اندازیم، نام‌های بزرگی به چشم می‌خورند: کیوگو فوروهاشی با 5.4 م.یورو به سلتیک، زیون سوزوکی با 4 م.یورو به سنت ترویدن، کائورو میتوما با 3 م.یورو به برایتون و جن شوجی با 3 م.یورو به تولوز، ردیف‌های بعدی لژیونرهای گران قیمت ژاپنی در فصول اخیر هستند که همگی از لیگ داخلی کشورشان راهی اروپا شده اند.

 

حالا این رکورد در فوتبال ژاپن در شرایطی شکسته شده که فوتبال ایران، در نقطه مقابل، در حال از دست دادن تنها بازیکن خود در پنج لیگ معتبر اروپایی است و در صورت جدایی مهدی طارمی از اینتر، احتمالا ما هیچ بازیکنی در این پنج لیگ نداشته باشیم. با توجه به عملکرد و جایگاه بازیکنان جوان‌تر فوتبال ایران نیز، بعید به نظر می‌رسد در آینده‌ای نزدیک شاهد بازگشت فوتبالیست‌های ایرانی به سطح اول فوتبال اروپا باشیم.

 

برای پیگیری اخبارورزشیاینجا کلیک کنید.