کاربر گرامی

برای استفاده از محتوای اختصاصی و ویدئو ها باید در وب سایت هفت صبح ثبت نام نمایید

با ثبت نام و خرید اشتراک به نسخه PDF روزنامه، مطالب و ویدئو‌های اختصاصی و تمامی امکانات دسترسی خواهید داشت.

کدخبر: ۶۰۵۴۹۱
تاریخ خبر:
کارترون به‌دنبال تکرار خاطرات خوش در قطر

رسمی: بازگشت سرمربی سابق سپاهان به ام صلال

رسمی: بازگشت سرمربی سابق سپاهان به ام صلال

پاتریس کارترون، سرمربی فصل گذشته سپاهان، به عنوان سرمربی جدید ام صلال قطر منصوب شد.

به گزارش هفت صبح، پاتریس کارترون، سرمربی فصل گذشته سپاهان، با امضای قراردادی رسما به تیم سابقش یعنی ام صلال قطر برگشت تا برای دومین بار هدایت این باشگاه نارنجی پوش لیگ ستارگان قطر را برعهده بگیرد.

کارترون فرانسوی فصل گذشته را نیز روی نیمکت ام صلال آغاز کرد اما در پایان نیم فصل و پس از جدایی ژوزه مورایس از سپاهان، سکاندار نیمکت طلایی پوشان اصفهان شد و باوجود کسب نتایج قابل قبول، در نهایت تصمیم به جدایی از سپاهان گرفت تا محرم نویدکیا جانشین او شود.

کارترون ۵۴ ساله در طول دوران حضور در سپاهان تنها یک بار و مقابل گل گهر با شکست از زمین خارج شد و توانست ضمن کسب عنوان قهرمانی سوپرجام، نایب قهرمانی در فصل گذشته را به سپاهانی ها هدیه کند.

از جمله نتایج قابل توجه او روی نیمکت سپاهان می‌توان به چهار پیروزی پیاپی برابر پرسپولیس اشاره کرد که یک رکورد تاریخی و تقریبا دست نیافتنی را به نام این سرمربی فرانسوی به ثبت رساند.

گفتنی است کارترون نخستین بار در تابستان ۲۰۲۳ هدایت ام صلال را برعهده گرفته بود و توانست به همراه این تیم به قهرمانی در جام ستارگان قطر نیز دست پیدا کند.

کارترون علاوه بر  سپاهان و ام صلال، تجربه هدایت تیم هایی چون التعاون عربستان، الزمالک مصر، راجا کازابلانکا مراکش و النصر عربستان را نیز در کارنامه دارد.

 

 

تازه‌ترین تحولاتورزشیرا اینجا بخوانید.
کدخبر: ۶۰۵۴۹۱
تاریخ خبر:
ارسال نظر