رامبد جوان؛ علی دایی گفت از تلویزیون دلخورم و به برنامهات نمیآیم

رامبد جوان حدود 10 سال پیش یک مصاحبه جذاب انجام داد و درباره مهمان های برنامه خندوانه صحبت کرد.
به گزارش هفت صبح، رامبد جوان از جمله اهالی هنر است که با صراحت میگوید به فوتبال علاقهای ندارد، اما با برخی از فوتبالیها رابطهاش خوب است. رامبد مصاحبه ای انجام داد که خلاصه حرفهایش را دوباره برایتان قلمی کردهایم:
- باور کنید اصلاً به فوتبال علاقهای ندارم و مسابقات را تماشا نمیکنم. البته چند سال قبل خارج از ایران فینال لیگ قهرمانان اروپا میان بایرن مونیخ و چلسی را از نزدیک تماشا کردم. طرفدار بایرن بودم، اما مسابقه را باخت و ما ناراحت شدیم (منظور رامبد جدال میان بایرن مونیخ و چلسی در فینال لیگ قهرمانان فصل 2011 -2012 بود که با برتری انگلیسیها تمام شد) باور کن فکر میکردم در کره ماه نشستهام و این بازی را تماشا میکنم.
- علی دایی را به برنامه خندوانه دعوت کردم ولی گفت من به تلویزیون نمیآیم و دلخورم. گویا از تلویزیون دلخور است به همین خاطر نشد که در خندوانه میزبانش باشیم.
- یک بار به برنامه 90 رفتم و عادل فردوسیپور هم در ویژه برنامه نوروزی سال 93 دعوت من را پذیرفت. البته میخواهم عادل را به برنامه خندوانه هم بیاورم. او فعلاً از دستم فرار کرده ولی گیرش میاندازم تا داستان دو بر یک به نفع من شود (عادل فردوسیپور در نهایت به برنامه خندوانه رفت)
-همین چند روز قبل (منظور رامبد سال 1394 است) دومین بازی میان تیم ملی والیبال ایران و آمریکا را در سالن 12 هزار نفری از نزدیک دیدم. چه برد خوبی کسب کردیم. واقعا کیف داد.