کاربر گرامی

برای استفاده از محتوای اختصاصی و ویدئو ها باید در وب سایت هفت صبح ثبت نام نمایید

با ثبت نام و خرید اشتراک به نسخه PDF روزنامه، مطالب و ویدئو‌های اختصاصی و تمامی امکانات دسترسی خواهید داشت.

کدخبر: ۵۹۹۶۰۱
تاریخ خبر:

کاریله گزینه سیدورف نیست؛ پای دلال در میان است؟

کاریله گزینه سیدورف نیست؛ پای دلال در میان است؟

کاریله برزیلی، گزینه کلارنس سیدورف برای هدایت باشگاه استقلال نیست.

به گزارش هفت صبح، انتخاب سرمربی جدید استقلال تبدیل به یک معادله چند مجهولی شده که حتی مدیران باشگاه هم قادر به حل آن نیستند. پس از فینال جام حذفی فوتبال ایران، قرار بود سرمربی جدید استقلال انتخاب شود اما این موضوع به زمان دیگری موکول شد و آبی‌ها ترجیح دادند سیدورف در ایران حضور داشته باشد و سپس سرمربی جدید معرفی شود.
 

همچنین بخوانید:

فوری؛‌ کاریله سرمربی استقلال شد

 

کلارنس سیدورف هم طبق توافق با مدیران استقلال، چندین روز در ایران حضور داشت اما باز هم خبری از انتخاب سرمربی نبود و حالا مشخص شده این اتفاق بابت اختلافات درونی بین مدیران استقلال است. مدیران استقلال در مقطع فعلی نظرهای بسیار متفاوتی با یکدیگر دارند و کار برای انتخاب سرمربی سخت شده است.
 

طی ۲۴ ساعت گذشته، نام کاریله برزیلی بار دیگر به عنوان جدی‌ترین گزینه هدایت استقلال مطرح شده و برای مثال خبرگزاری ایسنا اعلام کرده که او نزدیکترین مربی به نیمکت استقلال است و خبرگزاری تسنیم هم توافق او با استقلال را قطعی می‌داند.
 

نکته قابل توجه اینکه برخی افراد این مربی برزیلی را گزینه کلارنس سیدورف می‌دانند اما طبق پیگیری‌های خبرنگار فوتبالی مشخص شد کاریله اصلا گزینه سیدورف نیست و حتی او مورد تایید مرد هلندی هم قرار ندارد.
 

مدیران باشگاه استقلال، کاریله را به سیدورف معرفی کردند و اسطوره فوتبال هلند نظر مثبتی در مورد این سرمربی نداشت. سیدورف با آن همه سابقه، چرا باید سرمربی ناشناس از لیگ برزیل را مورد بررسی قرار دهد و آن را به مدیریت باشگاه استقلال معرفی کند؟
 

به هرجهت کاریله گزینه مدیران باشگاه استقلال است اما باتوجه به فشار هواداران، بعید به نظر می‌رسد این سرمربی، گزینه نهایی هدایت آبی‌های تهران باشد.

آخرین تحولاتورزشیرا اینجا بخوانید.
منبع: فوتبالی
کدخبر: ۵۹۹۶۰۱
تاریخ خبر:
ارسال نظر