کاربر گرامی

برای استفاده از محتوای اختصاصی و ویدئو ها باید در وب سایت هفت صبح ثبت نام نمایید

با ثبت نام و خرید اشتراک به نسخه PDF روزنامه، مطالب و ویدئو‌های اختصاصی و تمامی امکانات دسترسی خواهید داشت.

کدخبر: ۵۹۱۰۴۷
تاریخ خبر:

محبی در بزرگترین شهر آسیا چه می‌کنی!

محبی در بزرگترین شهر آسیا چه می‌کنی!

جهانیار محبی مربی ایرانی در یک موقعیت تازه کار خود را در چین دنبال می‌کند.

به گزارش هفت صبح، جهانیار محبی حالا یک نام اشنا برای طرفداران فوتبال در ایران است، کسی که سال‌ها پیش در کادرفنی افشین قطبی و پرسپولیس، کار آنالیز فوتبال را آغاز کرد اما خیلی زود با مهاجرت به اروپا، یک مسیر جدید را برای خود به وجود آورد و تلاش خود را انجام داد تا وارد بازار کار فوتبال در خارج ایران شود.

محبی از جمله چهره‌های نوپای فوتبال ایران بود که بدون سابقه رسمی و حرفه‌ای، خود را به مدارج بالا رساند. مسیر دشوار اما جذاب بود: کلاس‌های مربیگری، سمینارها و البته که در نهایت همه چیز در مستطیل سبز رقم می‌خورد. اما برای او تکنولوژی از اهمیت بالایی برخوردار بود.

جهانیار با افشین قطبی به تایلند و چین سفر کرد اما  جدایی از راه رسید. جدایی از امپراطور، آغاز یک مسیر تازه برای جهانیار بود. جایی که او پیشنهاد خاوی پریرا سرمربی مشهور اسپانیا را به دست آورد و به کادرفنی او پیوست.

یک فصل درخشان با خاوی و سپس پیشنهاد شانگهای SIPG، مهم‌ترین تیم فوتبال چین. البته از آن تیم پر زرق و برق دهه دوم قرن جدید، تنها اسکار برزیلی باقی مانده بود اما تیمی که جهانیار آنالیزور و سپس مربی آن بود، با کمترین ستاره خارجی موفق شد قهرمان سوپرلیگ چین شود.

آنها پیشنهاد تمدید قرارداد با این تیم را رد کردند و با وسواس خاص به سراغ بررسی پیشنهادات خود رفتند: عربستان، قطر، امارات و ایران… اما در یک انتخاب غافلگیرکننده آنها به انگلیس پیوستند، واتفورد! خاوی مدیرفنی وانفورد بود و دستیار ایرانی خود را هم به بریتانیا برد.

در همین بین بود که یک روز ایمیل از مالک باشگاه سابقش در شانگهای دریافت کرد: بیا و مدیرفنی تیم ما شو! این یک موقعیت شغلی عالی برای جهانیار بود و او هم بعد از سنجیده جوانب پیشنهاد شغلی، پاسخ مثبت را ارسال کرد تا چمدان خود را دوباره به مقصد جین ببندد، البته در جایگاهی جدید.

احتمالا برایتان سوال شده او چه شرح شغلی در چین دارد: ۱- استعدادیابی و طرح تجاری برای آکادمی، ۲- سر و سامان دادن تیم دوم شانگهای پورت، ۳- مشورت به مدیرعامل در تصمیمات فنی و چشم‌انداز باشگاه.

بنابراین جهانیار محبی که سابقه کار در تیم‌های جوانان و نوجوانان اروپایی را دارد و همچنین آشنایی خوبی از سوپرلیگ و چین به دست آورده، تبدیل به یک چهره محوری در پشت پرده باشگاه شانگهای پورت شده است، خصوصا اینکه آنها در سیاست جدید خود پروژه جوانسازی و تغییر نسل را گنجانده‌ و آغاز کرده‌اند.

هدایت تیم شانگهای پورت بر عهده کوین مسکات استرالیایی است که بعد از قهرمانی استرالیا و ژاپن، شانگهای را هم به‌عنوان قهرمانی رسید و هماهنگی خوبی هم با جهانیار دارد.

شاید گام بعدی برای محبی یک موقعیت فنی بزرگ‌تر از این نظیر برعهده گرفتن پروژه فنی باشد، جایی که شاید او قبل از چهل سالگی سرمربی شده و به یکی از جوان‌ترین سرمربیان فوتبال  تبدیل شود.

 

کدخبر: ۵۹۱۰۴۷
تاریخ خبر:
ارسال نظر