به گزارش هفت ورزشی، 23 دی قرار بود دیدار شمس آذر و تراکتور در مسابقات جام حذفی در قزوین برگزار شود که تی تی ها به این شهر نرفتند و این مسابقه لغو شد.

با گزارش ناظر مسابقه، پرونده این بازی در اختیار کمیته انضباطی قرار گرفت و هفته گذشته رای نهایی این مسابقه صادر شد و در اختیار هدایت ممبینی دبیرکل فدراسیون فوتبال قرار گرفت.

رای نهایی این مسابقه پیروزی 3 – صفر شمس آذر برابر تراکتور است اما رای در کشوی جادویی دبیرکل فدراسیون فوتبال باقی مانده و اعلام نشده است.

مدیران شمس آذر در روزهای گذشته بارها مصاحبه و از پیروزی در این پرونده صحبت کردند و باید دید ممبینی چه زمانی اجازه اطلاع رسانی این رای را خواهد داد.

پیش از این گفته می شد به دلیل حضور تراکتور در مسابقات لیگ نخبگان آسیا، رای پرونده هفته گذشته اعلام نشد تا تی تی ها با روحیه مناسب به مصاف رقبا بروند اما پس از گذشت یک هفته از مسابقات آسیایی بازهم دبیرکل فدراسیون فوتبال اعلام رای را بلوکه کرده است.

با اطلاع رسانی فدراسیون فوتبال، مرحله بعدی جام حذفی قرعه کشی خواهد شد و تیم های حاضر رقبای خود را خواهند شناخت.