به گزارش هفت صبح ورزشی، هفته هفتم رقابت های لیگ برتر با انجام 7 بازی به پایان رسید که استقلال دیروز موفق شد مس رفسنجان را با نتیجه یک - صفر شکست دهد و امشب نیز پرسپولیس مقابل خیبر خرم آباد با نتیجه 2 - 1 شکست خورد.
در جدول رده بندی لیگ برتر گل گهر سیرجان و آلومینیوم اراک با 12 امتیاز صدرنشین هستند و استقلال و خیبر خرم آباد نیز با 10 امتیاز در رده های بعدی قرار دارند.
تراکتور و ملوان با یک بازی کمتر نیز 9 امتیازی هستند و پرسپولیس با 8 امتیاز از 7 بازی در رده دهم قرار دارد.

در جدول واقعی لیگ برتر امتیاز 3 تیم فجرسپاسی شیراز، استقلال خوزستان و شمس آذر قزوین با این جدول فرق دارد. از این 3 تیم هر یک 3 امتیاز کسر شده که احتمالا از سوی کمیته استیناف فدراسیون فوتبال برگردانده می شود.
با این حساب فجرسپاسی در جدول واقعی 12 امتیازی و دوم است و استقلال خوزستان با 11 امتیاز در رده چهارم و شمس آذر با 5 امتیاز در رده پانزدهم قرار دارند.




