پروانه ساخت فیلم سینمایی «ساعت شش صبح» به کارگردانی مهران مدیری اخیرا صادر شده و فیلمبرداری آن در روزهای گذشته در تهران آغاز شده است.

«ساعت شش صبح» به نویسندگی و کارگردانی مهران مدیری پیش‌تر «بن بست» نام داشت. این فیلم سینمایی به تهیه‌کنندگی علی اوجی، با فیلمبرداری مسعود سلامی و بازی سمیرا حسن‌پور، مهردادصدیقیان، مونا فرجاد، تینو صالحی، سعید زارعی، مهران مدیری و جمعی دیگر از بازیگران تئاتر و سینما ساخته می‌شود.

همچنین گفته شده که جدیدترین ساخته مدیری مضمونی اجتماعی دارد. آخرین فیلمی که مدیری در سینما کارگردانی کرده، «ساعت پنج عصر» بود که سال ۱۳۹۵ ساخته شد. او در این سال‌ها بیشتر در عرصه بازیگری مشغول بود و تجربه‌های متفاوتی را از جمله بازی در سریال نمایش خانگی «خاتون» و فیلم سینمایی «خائن‌کشی» به کارگردانی مسعود کیمیایی پشت سر گذاشت.

مدیری در سال‌های گذشته در فیلم‌های سینمایی «رحمان ۱۴۰۰» منوچهر هادی، «ما همه با هم هستیم» کمال تبریزی، «درخت گردو» ی محمدحسین مهدویان و «خائن‌کشی» مسعود کیمیایی بازی کرده که از میان آن‌ها فیلم کیمیایی هنوز اکران نشده است.

آخرین تحولاتفرهنگیرا اینجا بخوانید.