کاربر گرامی

برای استفاده از محتوای اختصاصی و ویدئو ها باید در وب سایت هفت صبح ثبت نام نمایید

با ثبت نام و خرید اشتراک به نسخه PDF روزنامه، مطالب و ویدئو‌های اختصاصی و تمامی امکانات دسترسی خواهید داشت.

کدخبر: ۲۰۶۵۱۶
تاریخ خبر:

حمله کیهان به پرویز پرستویی: از رقاصه کاباره حمایت می کنی؟

حمله کیهان  به پرویز پرستویی: از رقاصه کاباره  حمایت می کنی؟

کیهان نوشت:پرویز پرستویی در مطلبی که اخیرا در صفحه شخصی‌اش در اینستاگرام خود نوشته، نسبت به آوارگی رقاصه و معروفه دوران شاه، ابراز تاسف کرده و انقلاب و مردم انقلابی ایران را به شدت ملامت نموده که چرا موجب فرار چنین رقاصه‌هایی از وطن شدند!

با توجه به روندی که مدتی است برخی از به اصطلاح سلبریتی‌ها ازجمله پرویز پرستویی در دفاع از بازیگران و رقاصه‌های شاهنشاهی در پیش گرفته‌اند، در اصل مسئله تعجبی وجود ندارد اما چند سؤال از جناب پرستویی باقی می‌ماند که امیدواریم ایشان اگر نه در ملاء عام اما در خلوت، لااقل به خودش پاسخ صادقانه‌ای بدهد:
۱- شما گفته‌اید «اگر خودمان را سانسور نکنیم، اکثرا این هنرمند را به خوبی می‌شناسیم».اما مگر نه اینکه این خانم رقاصه کاباره بوده و صرفا آنها که اهل کاباره و اینگونه مکان‌های مفسده‌انگیز بودند، ایشان را رویت می‌کردند؟ به راستی چه تعداد از مردم ایران در آن زمان به کاباره می‌رفتند که به قول شما اکثرا بایستی این رقاصه را می‌شناختند؟ آن هم کاباره‌هایی که بیشتر در تهران قرار داشت و این فرد در آنها به رقاصی می‌پرداخت. قطعا شما هم به آن مکان‌های معلوم‌الحال قدم نگذاشته‌اید.
۲- البته این رقاصه در تعدادی از فیلمفارسی‌های مبتذل و بعضا مستهجن هم به رقاصی پرداخته از جمله؛ «دختر ظالم بلا»، «زن وحشی وحشی»، «کج کلاه‌خان»، «خوشگل‌ترین زن عالم» و… اما به نظر شما چه تعداد از مردم ایران برای تماشای این فیلم‌ها به سینما رفتند؟ سینمایی که به دلیل ابتذال بیش از حد، سالن‌های آن را در کنار مشروب‌فروشی‌ها و بانک‌ها (به عنوان مراکز فساد اجتماعی و اقتصادی) به تعطیلی کشاندند. آیا آن‌گونه که شما گفته‌اید، چنین عناصر فاسدی در دل مردم ایران جای داشتند؟! اگر چنین بود چرا سینمای ایران پیش از آغاز نهضت اسلامی در سال ۱۳۵۶ به دلیل عدم استقبال مردمی، رسما ورشکسته اعلام شد؟!
۳- شما گفته‌اید که «یه روزی کلی برای هنرش (منظور حرکات در واقع ناموزون همین رقاصه) هورا می‌کشیدیم»! واقعا چه کسانی برای رقاصی‌های مستهجن و عریان چنین عنصری هورا می‌کشیدند؟ به نظر می‌آید فقط همان کسانی که مشتری کاباره‌ها بوده و آخرشب‌ها به قول معروف کله‌شان از مشروبات الکلی داغ می‌شد، برای حرکات ناموزون امثال این فرد، هورا کشیده و دست می‌زدند و اسکناس‌های نامشروع خود را به پایشان می‌ریختند. واقعا شما اسم آن حرکات مبتذل و مستهجن را هنر می‌گذارید؟!
۴- آیا انقلاب و مردم چنین افرادی را از کشور بیرون راندند یا خودشان فرار کردند تا بساط فساد و ابتذالشان را در جایی دیگر پهن کنند؟ مگر خودتان تعدادی از امثال همین افراد که در کشور ماندند را نام نبرده‌اید؟ آیا انقلاب و مردم، زندگی را از آنها سلب کردند؟ آنها خود نیز انتظار نداشتند مجددا پس از پیروزی انقلاب، بازهم بساط فساد و فحشایشان را پهن کنند تا اینکه امثال شما به دور از تمامی معیارهای انسانی و حتی هنری برایشان دست زدید و هورا کشیدید. آیا اگر انقلابی صورت نمی‌گرفت و همان فضای سینمای پیش از انقلاب تداوم می‌یافت، افرادی مانند شما اساسا مجالی برای ابراز وجود پیدا می‌کردند؟

سایر اخبارفرهنگیرا از اینجا دنبال کنید.
کدخبر: ۲۰۶۵۱۶
تاریخ خبر:
ارسال نظر
 
  • daneshjo

    خدایا این چرت و پرت ها رو از کجا در میار ن

  • alireza730

    با اینکه احترام خاصی برای استاد پرستویی قایل هستم و بیشتر وقتا هم با نظرات افراط ی کیهان مخالف بودم ولی با این حرفشون کام لا موافق هستم چرا که نباید هنرمندانی که بواسطه ی این انقلاب و این مردم شناخته شد ن وقت شون رو بجای اینکه صرف مشکلات جامعه کنن صرف معرفی عناصر فاسد گذشته کنن؟

  • masina

    روزنامه کیهان؛ از آدم ٨٠ ساله هم می ترسی ؟

  • nashibay

    کیهان جان بنظرت من امشب شام چی بخورم؟

  • 1.arashk

    روزنامه کیهان حرف درستی گفته.این بازیگرا ن دیگه دارن تو هر موضوع بی ربطی دخالت می کنن.اون خانوم خودش رفته حالا به نظر اقای پرستویی خوبه بیاریمش برای خانوم ها کلاس بگذاره. بعد احتمالا میخوان کاباره هم با ز بشه و اشتغالزایی بشه.

  • masina

    هنرمند، یک تعریفی داره. اینکه هنرمندی از هنرمند دیگری یاد کنه، کار درستی ه. اگر قرار بر این نبود، جمشید خان مشایخی، خانم معصومی، مرحوم رشیدی، مرحومه نادره و… می بایست به عنوان عناصر فسق و فجور اعدام م ی شدند. همه دیده اند فیلم هایی که عزیزان در اون حضور داشتند. چه بخواهیم، چه نخوا هیم، اون خانم هنرمند بوده. حالا هنرش به زعم عده ای از دوستان خوش نمیاد، بحثی جدا .

  • mohsen01

    کیهان درست میگه

  • khashayar123

    دم پرویز پرستویی گرم.از منطر انسانی ورود کرده نه جنایی ودینی وعیره

  • mehdi313

    قانون رجال سیاسی رو اجراکنن که هر کسی هر حرفی رو نزنه….

  • khordbin

    نگو لامصب، دلمو خون نکن!

  • ebrahim021

    ڪیهان شورشو در اوردی.تو خوبی و عالم و م غز و مرشد مدعی العموم که در همه کار ها د خالت میکنی که مبادا ……..

  • elham2110

    خب مگه حتما باید اون موقع به دنیا میومدی م و میرفتیم کاباره؟؟؟ یعنی الان نمیتونیم فیلماشو ببینیم و طرفدارش باشیم؟؟ کیهان از جانب چه تعداد مردم اینجوری میگه؟؟

  • sha44

    حتما همه داستان پیامبر و زن رقاصه رو مید ونن ، شما مدعی چی هستین ؟ مگه پیامبر اون زن و پناه نداد مگه کاملا انسانی باهاش ب رخود نکرد؟ بیچاره پرستویی از روی انسانیت نظرشو گفته و طبیعی هم هست تعصب هم صنف خ ودشو داشته باشه

  • severes

    با کیهان موافقم…???

  • ali.tehran

    حالا انقدر از اینکارا کنه تا صدا سیما بخ اطر چاله چونش ممنوع التصویرش کنه!