کاربر گرامی

برای استفاده از محتوای اختصاصی و ویدئو ها باید در وب سایت هفت صبح ثبت نام نمایید

با ثبت نام و خرید اشتراک به نسخه PDF روزنامه، مطالب و ویدئو‌های اختصاصی و تمامی امکانات دسترسی خواهید داشت.

کدخبر: ۶۰۲۰۹۶
تاریخ خبر:

مدیران ارشد وزارت نفت در ماموریت خارج به سر می‌برند

مدیران ارشد وزارت نفت در ماموریت خارج به سر می‌برند

غیبت برخی مدیران ارشد وزارت نفت و دورکاری آنان از خارج کشور، نگرانی‌ها درباره خلأ مدیریتی و آسیب به صنعت نفت را افزایش داده است.

به گزارش روزنامه هفت‌صبح و به نقل از پایگاه خبری «راه انرژی»، در شرایط حساس کنونی کشور که صنعت نفت ایران نیازمند حضور مستمر و نظارت دقیق مدیران ارشد است، به نظر می‌رسد برخی مسئولان کلیدی این وزارتخانه، دورکاری از خارج کشور را بر حضور در محل کار خود ترجیح می دهند.

 

حسین حسین‌زاده عضو اصلی و رئیس هیئت‌رئیسه صندوق‌های بازنشستگی صنعت نفت، کسری نوری مشاور وزیر نفت و مدیرکل حوزه وزارتی، مهدی عبوری مدیرعامل شرکت سرمایه‌گذاری اهداف و محمدباقر ضمیر خورسندی، عضو هیئت مدیره شرکت اهداف، همگی در سفرهای خارجی به سر می‌برند و هیچ نشانه‌ای از تلاش برای بازگشت سریع به کشور ندارد.

این در حالی است که هیچیک از این مدیران مسئولیت مستقیم در حوزه صادرات نفت ندارند و نمی‌توان حضور آنها در خارج از کشور را به عنوان ماموریت مرتبط با تسهیل فروش نفت توجیه کرد.

 

عدم حضور مدیران ارشد نفتی در داخل کشور و غیبت در محل کارشان، نگرانی‌هایی درباره کاهش نظارت و خلاء مدیریتی در بخش‌های حیاتی وزارت نفت به وجود آورده است. کارشناسان بر این باورند که ادامه این وضعیت می‌تواند به عملکرد وزارت نفت و تحقق اهداف کلان صنعت نفت آسیب وارد کند.

مسئولان وزارت نفت لازم است هر چه سریع‌تر نسبت به بازگشت این مدیران به کشور و حضور فعال آنها در محل کار یا انتخاب فوری جایگزین شایسته اقدام کنند تا از بروز مشکلات مدیریتی جلوگیری شود.

 

 

برای پیگیری اخبارسیاسیاینجا کلیک کنید.
کدخبر: ۶۰۲۰۹۶
تاریخ خبر:
ارسال نظر