محمود احمدی‌نژاد امروز به واسطه اظهارات یکی از اطرافیانش به سرتیتر اخبار سیاسی برگشت. یکی گفته قصد ترورش را داشته‌اند. بقیه می‌گویند دروغ است. یکی می‌پرسد انگیزه ترور چه بوده.

برخی رسانه‌های خارج از کشور، صبح امروز مدعی شدند روز ۲۵ تیرماه یک سوء قصد نافرجام علیه محمود احمدی نژاد، رئیس جمهور دوره‌های نهم و دهم صورت گرفته است. این ادعاها درحالی مطرح است، که احمدی نژاد در روز ۲۶ تیرماه و در مراسم عزاداری روز عاشورا در میدان ۷۲ نارمک تهران حضور پیدا کرده و با مردم عکس گرفت.   خبرآنلاین، تلاش کرد با یکی از چهره‌های نزدیک به رئیس جمهوری سابق درباره این ادعا گفت‌وگو کند اما او در نهایت اعلام کرده قادر نیست این ادعا را تایید یا تکذیب کند.

ترور محمود احمدی نژاد صحت دارد؟

 

تابناک پی ماجرا را گرفته و می‌نویسد: در حالی که رسانه معاند ایران‌اینترنشنال، مدعی خرابکاری در خودروی محمود احمدی‌نژاد، و سوقصد نافرجام به جان وی در روز دوشنبه، ۲۵ تیر ماه شده نزدیکان احمدی نژاد این ادعا را تکذیب کردند. 

خلاصه اینکه تا الان اطلاعات بیشتری منتشر نشده است و تازه احتمال اینکه اصلا خبر صحیح نباشد را هم باید در نظر گرفت.

 

 

تازه‌ترین تحولاتسیاسیرا اینجا بخوانید.