به‌نظرم کم‌کم باید دلمان برای راب مک ایر بسوزد. سفیر بریتانیا در اوج تنش‌هایی که به خاطر توقیف نفت‌کش‌ها رخ داده در تهران است و امروز با انتشار توییتی اعلام کرد کمی التهاب را کم کند.

«راب مک ایر» سفیر بریتانیا در تهران با انتشار تصویری در صفحه توئیترش نوشت: «وزیر امور خارجه بریتانیا تاکید کرده است که رویکرد بریتانیا نسبت به ایران تغییری نکرده است و اینکه با ایران برای کاهش تنش‌ها و پشتیبانی از برجام همکاری خواهد کرد.»

این در حالی است که وزارت خارجه انگلیس دیروز دوشنبه ۱۴مرداد اعلام کرد به ائتلاف دریایی تحت رهبری آمریکا با هدف ادعایی تأمین امنیت عبور و مرور کشتی‌ها در خلیج فارس و تنگه هرمز خواهد پیوست. «بن والاس»، وزیر دفاع انگلیس هم گفته دولت این کشور با نیروی دریایی آمریکا جهت تأمین امنیت کشتی‌های تجاری در تنگه هرمز همکاری خواهد کرد.

تازه‌ترین تحولاتسیاسیرا اینجا بخوانید.