ترکی بن محمد الماضی» سفیر عربستان در چین در واکنش به سخنان وزیر خارجه چین مبنی بر میانجیگری پکن برای حل اختلافات میان تهران و ریاض گفت: هیچ کشوری نیست که نخواهد رابطه با همسایگانش داشته باشد، اما به ادعای او ایران غیر قابل تغییر و رام نشدنی است و بر هیچ مبنا و اصولی نمی شود با آن کار کرد. به ادعای او ایران کشوری است که صلح اجتماعی بحرین را تهدید می کند و تهران در یمن، سوریه، عراق و لبنان دخالت می کند.
به گزارش جام نیوز و به نقل از اسپوتنیک، وی در ادامه گفت: ما از تلاشهای چین برای ایجاد صلح در منطقه استقبال می کنیم و از اظهارات وزیر امور خارجه چین تقدیر و تشکر می کنیم اما آیا ایران برای این میانجیگری آماده است؟ ایران قبول نمی کند، ایران سیاست صادرکردن انقلابش را در پیش گرفته است.
محمد الماضی مطرح شدن مسئله میانجیگری چین برای حل اختلافات میان عربستان و ایران در جریان سفر ملک سلمان پادشاه سعودی به پکن را بعید دانست.



