به گزارش هفت صبح و به نقل از تسنیم، در پی حمله صبح ۱۷ فروردین، زیرساخت محاسباتی دانشگاه صنعتی شریف مورد اصابت قرار گرفت. طبق گزارش، ساختمان مرکز محاسبات و مرکز پردازنده گرافیکی (GPU) این دانشگاه که یکی از زیرساخت‌های مهم علمی کشور محسوب می‌شود، در این حمله آسیب دید و بخشی از تجهیزات پردازشی و آزمایشگاهی آن دچار خسارت شد.

در بازدید مسئولان از محل، مشخص شد که بخش‌هایی از ساختمان رازی و زیرساخت‌های مرتبط با سامانه‌های پردازشی و تجهیزات محاسباتی آسیب دیده‌اند و تیم‌های دانشگاه در حال بررسی میزان خسارت، ایمن‌سازی فضاها و برنامه‌ریزی برای بازگرداندن فعالیت‌های آموزشی و پژوهشی هستند.

در جریان این حمله، بخشی از زیرساخت محاسباتی مبتنی بر هوش مصنوعی کشور که در قالب مرکز داده و سامانه‌های پردازش گرافیکی در دانشگاه صنعتی شریف فعالیت می‌کند، در محدوده آسیب قرار گرفت.