اولین وکیل روباتیک جهان که از فناوری ابررایانه واتسون آی‌بی‌ام بهره می‌برد، اولین پرونده خود را به تازگی در دست گرفته‌است، البته این به آن معنی نیست که به این زودی‌ها پای روبات‌ها به دادگاه‌های قضایی باز شود.

براساس گزارش همشهری آنلاین و به نقل از گیزمودو، شرکت حقوقی Baker & Hostetler می‌گوید از وکیل هوش مصنوعی به نام راس به عنوان منبعی برای کمک به ۵۰ وکیلش در بخش پرونده‌های مالی و ورشکستگی استفاده خواهد‌کرد.

راس در اصل یک ابزار تحقیقاتی پیشرفته‌است. می‌تواند برای پاسخ دادن درباره پرونده‌های موجود یا راهنمایی کاربران قوانین موجود را خوانده و استنتاج کند. توانایی فراگیری ماشینی این روبات به او در بهبود پاسخ‌هایش کمک می‌کند و علاوه بر این دیگر وکلا را درباره قوانین جدید به روز نگه‌ می‌دارد.

راس می‌تواند برای وکلایی که برای انجام مسئولیت خود به دانش بالای ادبیات نیاز دارند، زمان بخرد تا به جای خواندن دقیق جزئیات هر پرونده، اطلاعات مورد نیازشان را از راس بپرسند تا زمان بیشتری برای تحلیل جزئیات پیچیده در پرونده‌ها و قوانین در اختیار داشته‌باشند.

Baker & Hostetler یکی از بزرگترین شرکت‌های حقوقی در جهان به شمار می‌رود که بیش از ۹۰۰ وکیل در آن مشغول به کارند. اندرو آرودا مدیر اجرایی پروژه هوش راس می‌گوید دیگر شرکت‌های حقوقی نیز برای استفاده از این روبات قرارداد‌هایی را به امضا رسانده‌اند.

آرود تصمیم دارد قابلیت‌های راس را به فراتر از پرونده‌های مالی و ورشکستگی بسط دهد تا این روبات وکیل بتواند پرونده‌های استخدامی، جنایی، مالیاتی و حقوق مالکیت معنوی را نیز پوشش دهد.

آخرین تحولاتدانش و فناوریرا اینجا بخوانید.