زومیت نوشت: اپل در اقدامی که احتمالاً واکنش مستقیم به کاهش ارزش پوند دربرابر دلار و افزایش تورم در بریتانیا است، قیمت گوشی آیفون SE نسل سوم را افزایش داد.

در همین حین که توجهات به آیفون ۱۴ جلب شده،‌ اپل قیمت ارزان‌ترین مدل از گوشی‌های سری آیفون را در بازار بریتانیا افزایش داده است. آیفون SE نسل سوم تا پیش از برگزاری رویداد Far Out با قیمت ۴۱۹ پوند فروخته می‌شد، اما اکنون برچسب قیمت ۴۴۹ پوند را یدک می‌کشد. این یعنی اپل قیمت گوشی موردبحث را ۳۰ پوند افزایش داده است.

براساس آنچه ۹to5Mac می‌نویسد، بالا رفتن قیمت آیفون SE نسل سوم در بریتانیا احتمالاً به دلیل افزایش تورم در این کشور، انجام شده است. افزون‌بر این موضوع، ارزش واحد پول بریتانیا یعنی پوند بیشتر از هر زمان دیگری به ارزش دلار آمریکا نزدیک شده.

افزایش قیمت این چنینی در اروپا و بریتانیا اتفاقی غیرمعمول است، اما مناطق دیگر دنیا مثل برزیل و ترکیه و هند به این موضوع عادت کرده‌اند. ظاهراً افزایش قیمت در بریتانیا صرفاً شامل آیفون SE نسل سوم می‌شود و سایر گوشی‌های سری آیفون را در بر نمی‌گیرد.

آخرین تحولاتدانش و فناوریرا اینجا بخوانید.