شرکت بوئینگ قصد دارد تا با یک نوآوری خلاقانه از تجهیزات توپخانه‌های خودکششی برای مهار آتش انبوه در جنگلها استفاده کند.

شرکت بوئینگ با تولید اولین سری گلوله‌های خمپاره حاوی مواد ضد آتش مورد استفاده در هویتزرها یا توپ‌های خودکششی، قادر است تا عملیات مهار آتش گسترده در جنگل‌های انبوه را با سرعت بیشتری انجام دهد.

محققان شرکت بوئینگ با مقایسه روش پاشش مواد ضدآتش با هواپیما و استفاده از گلوله‌های حاوی ذرات ضد آتش دریافتند که سرعت مهار و پوشش‌دهی منطقه محاصره در آتش با روش خمپاره‌انداز تا دو برابر افزایش می‌یابد.

به گزارش ایسنا، با استفاده از تجهیزات توپخانه عملیات مهار آتش با دقت و سرعت بیشتری انجام می‌گیرد، چرا که خمپاره‌اندازها با توانایی شلیک دو گلوله در دقیقه و امکان نشانه‌گیری دقیق با سرعت بیشتری آتش را مهار می‌کنند.
شلیک گلوله خمپاره در هویتزرهای خودکششی به مواد منفجره کمتری نیاز دارد، به‌طوری‌که پرتابه یا گلوله خمپاره پس از شلیک با زاویه بیشتر نزدیک به زاویه عمود به عمق آتش نزدیک شده و با استفاده از حسگرهای تعیین ارتفاع گلوله در ارتفاع مشخص و با زاویه ایده‌آل منفجر می‌شود تا مواد ضد آتش مثل بورات یا آمونیم فسفات مخلوط شده با آب بر سر آتش فرود آیند.
برای پیگیری اخباردانش و فناوریاینجا کلیک کنید.