به گزارش هفت صبح و به نقل از ایسنا، سرهنگ محمد افشار در توضیح بیشتر گفت: پس از وقوع چند فقره سرقت و جیب بری در یکی از ایستگاه های بی آر تی در سطح حوزه و مراجعه شهروندان به کلانتری ۱۳۹ مرزداران، پیگیری موضوع و دستگیری عوامل این سرقت ها در دستور کار تیم عملیات این کلانتری قرار گرفت.

وی افزود: مأموران پلیس به ایستگاه بی آر تی مراجعه کردند و با بررسی دوربین‌های مداربسته، موفق به شناسایی سه جیب بر شدند و مشخصات ظاهری آنها در اختیار تمامی واحدهای گشت قرار گرفت.

سرکلانتر دوم پلیس پیشگیری پایتخت ادامه داد: مأموران گشت در حال گشت زنی در ایستگاه های بی آر تی در سطح حوزه متهمان را مشاهده کردند و جهت دستگیری آن ها اقدام کردند، متهمان با مشاهده مأموران قصد فرار داشتند که با درایت و هوشیاری مأموران دستگیر شدند.

افشار گفت: متهمان در بازجویی‌ها به جرم های خود اعتراف و اعلام کردند که تا کنون ۲۰ فقره سرقت و جیب بری مرتکب شده‌اند که در ادامه جهت انجام بررسی‌های بیشتر و رسیدگی به موضوع تحویل کانون اصلاح و تربیت شدند و تا کنون هشت نفر از شکات این سارقان شناسایی شده اند و شناسایی شکات دیگر در دستور کار پلیس قرار دارد.

 

برای پیگیری اخبارحوادثاینجا کلیک کنید.