کاربر گرامی

برای استفاده از محتوای اختصاصی و ویدئو ها باید در وب سایت هفت صبح ثبت نام نمایید

با ثبت نام و خرید اشتراک به نسخه PDF روزنامه، مطالب و ویدئو‌های اختصاصی و تمامی امکانات دسترسی خواهید داشت.

کدخبر: ۵۸۷۹۴۹
تاریخ خبر:

آزار سیاه متجاوز سریالی مقابل چشم بچه ۵ ساله

آزار سیاه متجاوز سریالی مقابل چشم بچه ۵ ساله

زن جوان بعد از شناسایی چهره متجاوز سریالی‌، شکایت تکان‌دهنده‌ای را ثبت کرد

هفت صبح| در حالی که به شمار شاکیان اضافه شده، تحقیقات از عامل سرقت و تجاوز ‌به زنان پایتخت در دادگاه در مواجهه با شاکیان کلید خورد.رسیدگی به شکایت‌های سریالی چندین زن در نقاط مختلف پایتخت از نیمه دوم سال ۱۴۰۳ در دستور کار پلیس قرار گرفت.

 

زن‌های فریب خورده در شکایت خود اظهار داشتند که در سایت دیوار طعمه مرد جوانی شده و پس از اینکه آنها را با فریب به محل قرار کشانده بود، با موتورسیکلت این افراد را ربوده و در محل خلوتی از حاشیه شهر آنها را تحت آزار و اذیت جنسی و تجاوز قرار داده بود.متهم پس از این اقدام شیطانی، اموال طعمه‌های خود را ربوده و آنها را در حاشیه شهر رها می‌کرد.

 

شگرد این متهم به این صورت بود که با زنان جویای کار در سایت دیوار تماس می‌گرفت و خودش را متقاضی پرستار خانگی یا نظافتچی و مشاغل مشابه معرفی می‌کرد.بعد که فرد مورد نظر را به یک آدرس قلابی می‌کشاند به بهانه اینکه لوکیشن اشتباه است یا جلوی خانه مادر بیمارش را کنده‌اند، آنها را سوار موتور می‌کرد و به حاشیه شهر می‌برد تا نیت شیطانی خود را عملی کند. متهم در حاشیه شهر طعمه‌های خود را با شال خودشان به درخت یا به موتور می‌بست و بعد به آنها تجاوز می‌کرد.

 

 به این ترتیب رسیدگی به موضوع در دستور کار کارآگاهان پلیس آگاهی تهران قرار گرفت.در اولین گام از تحقیقات شماره‌هایی که متهم با آنها با شاکیان تماس گرفته بود ردیابی شدند.سرانجام متهم به دام پلیس افتاد ولی منکر تجاوزهای سریالی شد و ادعا کرد فقط در سایت دیوار مردم را سر کار می‌گذاشته و از آنها سرقت می‌کرده.

 

متهم همچنین اظهار کرد که اگر طعمه‌ها برای سوار شدن به موتور امتناع و مقاومت می‌کردند، آنها را با تهدید چاقو سوار موتور می‌کرد. پرونده برای رسیدگی به شعبه یازدهم دادگاه کیفری یک استان تهران منتقل شده و در مرحله تحقیقات قرار دارد.همچنین جهت شناسایی دیگر شاکیان احتمالی تصویر بدون پوشش متهم با دستور قضایی منتشر  شد.در این میان زن جوانی با شناسایی چهره منتشر شده متهم به دادگاه مراجعه ‌ و شکایت جدیدی را از متجاوز سریالی مطرح کرد.

 

جلوی بچه‌ام آزارم داد

این زن در طرح شکایت خود گفت:«من در سایت شیپور آگهی تقاضای کار برای نظافت منزل داده بودم. یک روز مرد جوانی تماس گرفت و آدرس خانه‌ای در غرب تهران را به من داد و گفت برای نظافت راه پله‌های ساختمان به آنجا بروم.من هم قبول کردم و گفتم اگر کودک خردسالم را هم با خودم بیاورم، اشکالی ندارد؟ که او گفت مشکلی نیست.» زن جوان ادامه داد:«وقتی به آدرس رسیدم این آقا دنبالم آمد و گفت خانه مورد نظر چند کوچه پایین‌تر است و باید همراه خودش بروم.من هم سوار موتور شدم اما او ناگهان از مسیر خارج شد.

 

بعد من را زیر پل ایران‌خودرو برد و بی‌توجه به التماس‌هایم جلوی چشم فرزند خردسالم به من تجاوز کرد.» این زن در ادامه گفت:«من از ترس آبرویم آن زمان شکایتی از این مرد تنظیم نکردم چون گمان می‌کردم او فرار کرده و دستگیر نمی‌شود.تا اینکه چند روز پیش در اینستاگرام تصویر او را دیدم و متوجه شدم به دام افتاده است.برای همین شکایتم را ثبت کردم تا حقم را از این جنایتکار بگیرم.»

 

متجاوز سریالی در انفرادی

در حالی که به شمار شکایت‌ها افزوده شده، هفته گذشته تعدادی از شاکیان در شعبه یازدهم دادگاه کیفری یک استان تهران با متهم مواجه شدند. این در حالی است که پزشکی قانونی در گزارش خود در خصوص تعدادی از شاکیان ضرب و جرح آنها و ایجاد رابطه را تایید کرده است.گزارش نهایی باقی شاکیان نیز به زودی ارسال می‌شود.

 

در جلسه تحقیقات در حالی که بار دیگر خانم‌ها شکایت خود را با موضوع تجاوز و سرقت مطرح کردند، متهم گفت:«من قبول دارم که گوشی این خانم را سرقت کردم اما تجاوز را قبول ندارم.» در پایان جلسه متهم با تصمیم قاضی به سلول انفرادی منتقل شد و تا اطلاع ثانوی ممنوع‌الملاقات بوده و استفاده از تلفن نیز برای او ممنوع است. همچنین پیش از این قرار وثیقه 20 میلیارد تومانی برای او تعیین شده بود که با تشدید قرار، به بازداشت موقت تبدیل شد. تحقیقات در این پرونده ادامه دارد.

 

کدخبر: ۵۸۷۹۴۹
تاریخ خبر:
ارسال نظر