سردار علی ولیپور گودرزی اعلام کرد: در ساعت ۲ بامداد پنجشنبه ۲۷ دی ماه گزارشی مبنی بر کشف جسد مثله شده یک مرد جوان افغانستانی در یک ساختمان نیمه کاره در محله دربند به مرکز فوریت های پلیسی ۱۱۰ ارسال شد.
وی افزود تیمی از کارآگاهان پلیس آگاهی تهران بزرگ به محل حادثه اعزام شدند و در آنجا جسد مثله شده مرد جوانی را داخل گونی پیدا کردند بررسی های اولیه نشان داد که مقتول که نگهبان بوده توسط همکار خود به قتل رسیده است.
این مقام انتظامی گفت: قاتل که یک مرد افغانستانی بود در صحنه جنایت دستگیر شد و در اعترافات خود توضیح داد که چند سال پیش به ایران آمده و در این ساختمان نیمه کاره مشغول به کار شده بود وی گفت مقتول به طور مداوم او را مورد آزار قرار میداد و به همین دلیل روز حادثه به دلیل عصبانیت او را با ضربات چاقو به قتل رساند. سپس جسد را به حمام برده و آن را مثله کرده و بقایای جسد را داخل گونی قرار داده و چاقو را در سطل زباله انداخت. او همچنین پس از جنایت موضوع را به کارفرما اطلاع داد.
سردار گودرزی اضافه کرد با توجه به اعترافات قاتل کارآگاهان پلیس آگاهی تهران بزرگ تحقیقات گسترده ای را برای روشن شدن تمام ابعاد این پرونده آغاز کردند. جسد مقتول به پزشکی قانونی برای معاینه دقیق تر منتقل شد و متهم برای ادامه تحقیقات در اختیار کارآگاهان قرار گرفت.
کشف جسد مثله شده در ساختمان نیمهکاره
پلیس تهران از کشف جسد مثله شده یک مرد افغانستانی در دربند خبر داد. قاتل که همکار مقتول بود، به جرم خود اعتراف کرد.
آخرین تحولاتحوادثرا اینجا بخوانید.
منبع:
ایلنا
مهم ترین اخبار
- خوشحالی گراهام از شنیدن توافق ایران و آمریکا/ نخست وزیر ژاپن: امیدواریم این توافق به آزادی و امنیت دریانوردی در تنگه هرمز منجر شود
- قیمت انواع برنج اعلام شد/ برنج ارزان شده است؟
- قیمت دلار، طلا و سکه ظهر امروز دوشنبه ۲۵ خرداد ۱۴۰۵ / سکه ۸ میلیون تومان ریخت!
- بهترین بازیهای فوتبال برای تجربه در دوران جام جهانی ۲۰۲۶
- این ریزه میزه که علی پروین نام دارد فوتبالیست مورد علاقه من است
- توئیت جدید قالیباف بعد از تفاهم ایران و آمریکا
- استایل ستاره 60 ساله سریال «بیعاطفه» رویا جاویدنیا در مراسم اکران
کپی لینک کوتاه
ما را در شبکههای اجتماعی دنبال کنید
اخبار مرتبط
بدون دیدگاه.







