هفت صبح| ظهر روز 21 دی ماه امسال اهالی یکی از کوچه‌های محله ابوسعید صدای درگیری از خانه یکی از همسایه‌های خود را شنیدند و سراسیمه خودشان را به پشت در خانه زن میانسال رساندند. سر و صدا نشان‌دهنده این بود که زن میانسال با پسر جوان خود درگیر شده است.چند دقیقه‌ای که گذشت بالاخره همسایه‌ها در خانه را باز کردند و وارد خانه شدند.


پسر خانواده به نام اشکان با در دست داشتن یک چکش خونین بالای سر مادرش ایستاده بود. همسایه‌ها او را در خانه حبس کرده و فورا اورژانس را خبر کردند اما شدت ضربات وارد شده از سوی اشکان به مادرش با چکش به حدی شدید بود که مادر اشکان پیش از رسیدن امدادگران اورژانس جان خود را از دست داده بود. به این ترتیب شاهدان ماجرا خیلی سریع موضوع را به مرکز فوریت‌های پلیس 110 اعلام کردند و ماموران کلانتری ابوسعید به همراه کارآگاهان اداره دهم پلیس آگاهی تهران و همچنین سالار صنعتگر بازپرس کشیک قتل پایتخت در محل وقوع جنایت حاضر شده و متهم را در صحنه بازداشت کردند.


در همین حال تیم تشخیص هویت معاینه و تن‌پیمایی جسد را آغاز کردند و بررسی‌های ابتدایی حکایت از وارد آمدن ضربات مهلک با چکش داشت.
یکی از شاهدان عینی ماجرا گفت:«وقتی سر و صدای اشکان و مادرش شروع شد در ابتدا گمان کردیم شاید درگیری خانوادگی است و به زودی تمام می‌شود اما فریاد کمک‌خواهی مادر اشکان هر لحظه زیاد می‌شد.زمانی که در خانه‌شان را به کمک همسایه‌ها باز کرده و وارد خانه شدیم، اشکان بالای سر مادرش ایستاده بود و هنوز چکش در دستش بود.من به کمک چند همسایه دیگر او را در اتاق خانه خودشان حبس کردیم تا مهلت فرار پیدا نکند و خودمان هم تا رسیدن ماموران در خانه شان ماندیم.»


متهم جهت تحقیقات ابتدایی به شعبه سوم دادسرای امور جنایی ناحیه 27 تهران منتقل شد و در اظهارات ابتدایی خود انگیزه‌اش از این جنایت را اینطور مطرح کرد:«مادرم با حرف‌های من مخالفت می‌کرد و حرفم را گوش نمی‌کرد.این رفتارش من را عصبانی کرد و مجبور شدم با او درگیر شوم.» در حالی که فرضیه ابتلای متهم به اختلا‌ل روانی رقم خورده است، با دستور بازپرس جنایی رسیدگی به وضعیت روانی او در کمیسیون پزشکی قانونی انجام خواهد شد.


بنابراین گزارش رسیدگی به این پرونده تا روشن شدن ابعاد پنهان ماجرا و همچنین مشخص شدن علت و انگیزه دقیق متهم از جنایت هولناک در شعبه سوم دادسرای جنایی ادامه دارد.