ک زن اهل ایالت یوتا در آمریکا که به کشتن شش نوزاد خود اقرار کرده بود به حداقل ۳۰ سال زندان و حداکثر حبس ابد محکوم شده است.
مگان هانتسمن، ۴۰ ساله، یک سال قبل پس کشف اجساد نوزادان در جعبه های مقوایی در گاراژ خانه سابقش دستگیر شده بود.او در ماه فوریه در برابر شش مورد اتهام قتل اقرار به گناه کرده بود.یک قاضی در شهر پروو او را به ۳۰ سال تا حبس ابد محکوم کرده است.
پلیس گفت که نوزادان در فاصله سال های ۱۹۹۶ تا ۲۰۰۶ متولد شده بودند و بلافاصله پس از تولد توسط هانتسمن خفه شدند.
به گفته پلیس او اجساد را در کیسه های پلاستیکی قرار داده و در جعبه هایی در پارکینگ خانه اش در پلزنت گروو در حدود ۷۵ کیلومتری جنوب شهر سالت لیک قرار داده بود.
او پس از نقل مکان از این خانه آنها را رها کرد و همانجا بود که دارن وست، شوهرش که دیگر با او زندگی نمی کرد در ماه آوریل گذشته آنها را پیدا کرد.
پلیس گفت که هانتسمن به شدت از متامفتامین استفاده می کرد و "بچه ها را نمی خواست."
او در دادگاه گفت که می خواهد مسئولیت مرگ نوزادان را به عهده گیرد.
مقام ها گفتند که آقای وست پدر بچه ها بود اما در این پرونده مظنون نیست. او و هانتسمن سه فرزند دیگر با هم دارند.
دارن وست در آوریل ۲۰۱۴ تازه پس از هشت سال حبس به خاطر جرایم مواد مخدر از زندان آزاد شده بود و درحال برداشتن بعضی وسایلش از خانه بود که اجساد را کشف کرد.
زن اهل یوتا به خاطر کشتن ۶ نوزاد حداقل ۳۰ سال حبس گرفت
سایر اخبارجهانرا از اینجا دنبال کنید.
مهم ترین اخبار
- عکس| شادی مختاری بازیگر سریال بیست و یک کنار ساحل
- داستان کوتاه؛ طناب پای فیل ها
- عکس| علیرضا بیرانوند و همسرش در حال کویرگردی
- بازیگران سریال ترکی بالا پایین استانبول Alti Ustu Istanbul
- پیشبینی بورس فردا سهشنبه 23 تیر 1405/ بازار از فشار فروش فاصله میگیرد؟
- معرفی 5 بازی ترسناک قدیمی؛ بازی هایی که دوست داریم بازسازی شوند
- پیش بینی قیمت دلار فردا سه شنبه ۲۳ تیر ۱۴۰۵
کپی لینک کوتاه
ما را در شبکههای اجتماعی دنبال کنید
اخبار مرتبط
خبر مرتبط وجود ندارد.
بدون دیدگاه.





