
دونالد ترامپ، رئیس جمهور امریکا، نسبت به صدور مجوز برای ساخت موشکهای «پاتریوت» در اوکراین ابراز تردید کرد.
او در مصاحبهای گفت که در مورد این اقدام «مطمئن نیست».
رئیسجمهور آمریکا افزود: «این سلاحی بسیار خاص و فوقالعاده است و باید کمی مراقب باشیم که به چه کسی مجوز [ساخت] آن را میدهیم. ما معمولاً برای تجهیزات نظامی مجوز تولید صادر نمیکنیم.»
اوایل این هفته، ولودیمیر زلنسکی در کاخ سفید با ترامپ دیدار کرد؛ رئیسجمهور اوکراین در این دیدار گفت که درباره ترتیبات صدور مجوز برای تولید موشکهای رهگیرِ سامانه پاتریوت در داخل اوکراین گفتگو کرده است.
اولها استفانیشینا، نماینده اوکراین در واشنگتن، روز گذشته اعلام کرد که مقاماتی از شرکت «ریتیون» (سازنده پاتریوت) پیشتر به اوکراین سفر کردهاند و شرکت «لاکهید مارتین» که موشکهای رهگیر PAC-3 را برای این سامانه پدافند هوایی میسازد نیز، در حال برنامهریزی برای اعزام تیمی از کارشناسان است.
طبق اعلام این رسانه، جرد کوشنر و استیو ویتکاف، نمایندگان ترامپ، قرار است در روزهای آینده برای نخستین بار به اوکراین سفر کنند.








