به گزارش هفت صبح؛ قیمت طلا و سکه در سومین روز معاملاتی هفته، تحت تأثیر افت نرخ دلار، با کاهش قابل‌توجهی همراه شد و سکه امامی به کانال ۱۶۷ میلیون تومانی عقب نشست. این در حالی است که رشد اونس جهانی طلا تا محدوده ۴۳۰۰ دلار، سیگنال افزایشی به بازار داده بود؛ اما غلبه انتظارات سیاسی و ریزش دلار باعث شد مسیر بازار داخلی طلا همچنان نزولی بماند.

در معاملات عصرگاهی دوشنبه نیز روند کاهش قیمت‌ها ادامه یافت و انواع قطعات سکه افتی بین ۵۰۰ هزار تا ۲ میلیون تومان را تجربه کردند. در نتیجه، سکه امامی بار دیگر به کف کانال ۱۶۷ میلیون تومانی بازگشت و طلای ۱۸ عیار نیز به کانال ۱۶ میلیون تومانی عقب‌نشینی کرد.

پیش‌بینی قیمت طلا و سکه

کارشناسان اقتصادی معتقدند تا زمانی که فضای خوش‌بینی نسبت به توافق میان ایران و آمریکا ادامه داشته باشد، فشار فروش در بازار طلا نیز پابرجا خواهد ماند. به گفته آنها، اگر قیمت دلار در محدوده ۱۶۰ تا ۱۶۲ هزار تومان تثبیت شود، سکه امامی می‌تواند در بازه ۱۶۵ تا ۱۶۸ میلیون تومان نوسان کند و طلای ۱۸ عیار نیز در نیمه پایین کانال ۱۶ میلیون تومانی باقی بماند.

تحلیلگران بازار طلا همچنین می‌گویند اگر بازار ارز به محدوده‌های فعلی واکنش نشان دهد و بخشی از افت روزهای اخیر جبران شود، یا اخبار سیاسی با ابهام بیشتری همراه شود، احتمال توقف روند نزولی و بازگشت محدود قیمت‌ها وجود دارد. در این صورت، سکه امامی می‌تواند دوباره به محدوده ۱۷۰ میلیون تومان نزدیک شود و طلای ۱۸ عیار نیز به سمت کانال ۱۷ میلیون تومانی حرکت کند.

افت قیمت قطعات سکه در بازار عصرگاهی ادامه داشت

بر اساس اعلام اتحادیه طلا و جواهر تهران، سکه امامی با قیمت ۱۶۷ میلیون تومان و سکه بهار آزادی با نرخ ۱۶۳ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان معامله شدند؛ هر دو نیز در معاملات عصرگاهی ۵۰۰ هزار تومان کاهش قیمت داشتند.

در روز دوشنبه ۲۵ خرداد ۱۴۰۵، نیم‌سکه و ربع‌سکه به ترتیب با قیمت ۸۶ میلیون تومان و ۴۷ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان دادوستد شدند. نیم‌سکه در معاملات عصرگاهی دو میلیون تومان و ربع‌سکه یک میلیون تومان افت قیمت داشت. سکه گرمی نیز در کانال ۲۵ میلیون تومانی معامله شد و بدون تغییر باقی ماند.

طلا در کانال ۱۶ میلیون تومانی عقب‌نشینی کرد

اونس جهانی طلا روز دوشنبه با رشد قابل‌توجهی به ۴۳۴۸ دلار رسید. در بازار داخلی، مثقال طلا در معاملات عصرگاهی با نرخ ۷۲ میلیون تومان معامله شد و نسبت به آغاز معاملات، ۱۰۰ هزار تومان کاهش یافت. هر گرم طلای ۱۸ عیار نیز با قیمت ۱۶ میلیون و ۶۲۱ هزار تومان معامله شد و افت ۲۴ هزار تومانی را ثبت کرد.