قیمت طلا امروز پنجشنبه 3 اردیبهشت 1405 در کانال 17 میلیون تثبیت خواهد شد اما احتمال صعود آن به بالای 17 میلیون و 500 هزار تومان و سقوط آن تا لبه مرز 17 میلیون وجود دارد.

به گزارش هفت صبح، قیمت طلا امروز مطابق با اخبار پیش خواهد رفت. در صورتی که تنش ها میان ایران و آمریکا کاهش پیدا کند، شاهد کاهش نرخ دلار و در نتیجه سقوط قیمت طلا خواهیم بود. اما در صورتی که اخبار منفی از مذاکرات ایران و آمریکا منتشر شود، احتمال صعود آن وجود دارد.

روز گذشته، قیمت طلا صعودی بود؛ از کانال 16 میلیون فراتر رفت و حتی تا رکورد 17 میلیون و 400 هزار تومان نیز رسید اما کاهش تنش ها میان ایران و آمریکا باعث شد تا از این قله فاصله گرفته و تا 17 میلیون و 200 هزار تومان پایین تر بیاید. 

به نظر می رسد انس جهانی امروز 3 اردیبهشت 1405 نوسان چندانی نداشته باشد و در کانال 4700 دلار باقی بماند. آخرین قیمت انس شب گذشته 4736 دلار بود.