بانک مرکزی آمریکا نرخ بهره را در محدوده ۴.۲۵ تا ۴.۵ درصد حفظ کرد و احتمال کاهش نرخ بهره در سپتامبر نیز به ۴۰ درصد کاهش یافت. جروم پاول، رئیس فدرال رزرو، در کنفرانس خبری خود درباره کاهش نرخ بهره موضع قاطعی نگرفت و اعلام کرد تصمیمات بعدی به داده‌های اقتصادی دو ماه آینده بستگی دارد. او همچنین اشاره کرد که افزایش تعرفه‌ها موجب افزایش قیمت برخی کالاها شده است و این موضوع ممکن است کاهش نرخ بهره را دشوار کند. این موضع‌گیری برخلاف خواسته دونالد ترامپ است که خواستار کاهش نرخ بهره بود.

کارشناسان اقتصادی معتقدند که این سیاست محتاطانه فدرال رزرو ممکن است روند صعودی بازارهای کریپتو را کند کند، اما نقدینگی موجود می‌تواند به حفظ حمایت بازار کمک کند. برخی تحلیل‌گران انتظار دارند که پیش از پایان سال یک یا دو بار نرخ بهره کاهش یابد، اما تأثیر قابل توجهی بر بازار کریپتو نخواهد داشت. پس از اعلام این تصمیم، بازارهای کریپتو کمی افت کردند اما در معاملات صبح پنج‌شنبه در آسیا بهبود یافتند. ارزش کل بازار کریپتو در محدوده ۳.۹۴ تریلیون دلار باقی ماند و در یک کانال رنج نوسان داشت.

کاهش نرخ بهره معمولاً به دلیل کاهش جذابیت حساب‌های پس‌انداز سنتی، سرمایه‌گذاران را به سمت دارایی‌های پرریسک‌تر مانند کریپتو سوق می‌دهد.

تازه‌ترین تحولاتاخبار رمزارزرا اینجا بخوانید.