کاربر گرامی

برای استفاده از محتوای اختصاصی و ویدئو ها باید در وب سایت هفت صبح ثبت نام نمایید

با ثبت نام و خرید اشتراک به نسخه PDF روزنامه، مطالب و ویدئو‌های اختصاصی و تمامی امکانات دسترسی خواهید داشت.

کدخبر: ۸۲۳۵۴
تاریخ خبر:

ادارات خوزستان هم تعطیل شد

ادارات خوزستان هم تعطیل شد

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری خوزستان اعلام کرد به دلیل بروز پدیده گرد و خاک تمامی ادارات و مدارس ۱۵ شهرستان استان خوزستان و از جمله اهواز تعطیل می باشد.

احمد سیاحی روز یکشنبه در نشست ستاد بحران استان خوزستان اظهار کرد: طبق گزارش سازمان هواشناسی پدیده گرد و خاک یکشنبه شب در استان خوزستان شدت می یابد به همین دلیل و بخاطر سلامتی مردم ادارات و مدارس ۱۵ شهرستان استان تعطیل شد.

وی گفت بر اساس مصوبه ستاد بحران خوزستان ادارات و مدارس در اهواز، آبادان، خرمشهر، ماهشهر، شادگان، بستان، هویزه، امیدیه، رامشیر، سوسنگرد، هندیجان، شوش، کارون، باوی و حمیدیه تعطیل خواهد بود.

معاون عمرانی استانداری خوزستان در این جلسه با اشاره به پیش بینی هواشناسی برای ۴۸ ساعت آینده گفت: پیش بینی میشود که گرد و غبار شدید باعث کاهش دید افقی در این شهرها تا ۱۰۰ متر شود.

احمد سیاحی افزود: آمارهای هواشناسی نشان می دهد که فردا سرعت باد به ۵۰ تا ۶۰ کیلومتر بر ساعت برسد و چشمه های گرد و غبار در داخل خوزستان و در کشور همسایه فعال شوند.

وی با بیان اینکه مرکز و جنوب استان فردا شرایط جوی نامناسبی دارد اظهار کرد: تعطیلی فردا برای همراهی و کاهش مشکلات شهروندان خواهد بود.

سیاحی خاطرنشان کرد: برای حل مشکل ریزگردها اقداماتی همچون تثبیت بیابان ها در استان توسط وزارت نفت و منابع طبیعی در حال انجام است.

وی همچنین بااشاره به وقوع توفان های گرد غبار در دو روز گذشته گفت: کانونهای گرد و غبار در اطراف اهواز و مسیر اهواز رامهرمز فعال شده و تندباد با سرعت ۵۰ کیلومتر بر ساعت باعث ایجاد توفان گرد و خاک در تعدادی از شهرها شد.

سیاحی افزود: دیروز میزان آلودگی هوا در اهواز به ۹ هزار و ۹۷۳ میکروگرم بر مترمکعب و در آبادان به ۱۰ هزار میکروگرم برمترمکعب رسید.

وی در ادامه تاکید کرد: گزارش هایی مبنی بر کمبود و قطع آب در برخی شهرها دریافت شده که انتظار است آبفا تمام تلاش خود را برای تامین آب کافی انجام دهد.

به گزارش ایرنا:معاون استاندار خوزستان همچنین گفت: براساس ابلاغیه وزیر بهداشت درمان بیماران و مراجعان مراکز درمانی به دلیل گرد و غبار و در نتیجه این پدیده رایگان است.

به گفته وی، دانشگاه علوم پزشکی اهواز باید تمهیدات لازم برای درمان رایگان بیماران گرد و غبار را داشته باشد.

سیاحی اظهار کرد: اگر چه بارندگی امسال در استان به نسبت سالهای اخیر بهتر شده اما یک سال بارندگی نمی تواند ۱۳ سال خشکسالی را جبران کند.

براساس این گزارش توفان گرد وخاک دیروز باعث تعطلی مدارس در هشت شهر خوزستان شد.

در سال گذشته نیز اواخر بهمن و اوایل اسفند تعدادی از شهرهای خوزستان شاهد توفان های شدید و بی سابقه گرد و غبار بود. این مساله با اعتراض شدید مردم روبرو شد و در پی این درخواست ها کارگروه اضطراری گرد و غبار در مرکز تشکیل شد

آخرین تحولاتاجتماعیرا اینجا بخوانید.
کدخبر: ۸۲۳۵۴
تاریخ خبر:
ارسال نظر
 
  • m.a

    به نظر من مردم ایران باید تنها از خدا کم ک بخواهند و بس ، و دعا کنند که این مشکل حل بشه ، کفر و گناه دودمان یک شهر و کشور را به باد می دهد . شاید الآن شما بگویید دوباره ربطش دادند به عذاب الهی و این چی ز ها ولی اینو بدونید که کسی اعتقاد داشته باشه این چیز ها رو خوب می فهمد . انکار نکنیم کارهایمان را و یکمی شکرگذار خدا با شیم .

  • k.li

    خیلی از هزینه های یکسال رو که برای رفتن به عراق میکنن میشه صرف بیابان زدایی عراق کرد

  • matin.nirvana

    فایده نداره تعطیلی دیگه به فکر باشید مسئ ولا

  • alireza137

    به نظر من هم بجای آبادانی عراق فکری بحال ابن مشکلات بکنید.

  • n123

    دوستی که ربطش داره به گناه و عقوبت این ح رفتون توهین خیلی بدیه…اونم واسه مردمی که بخاطر من و شما تو آون ۸ سال چه سختی های ی که نکشیدن.. گناه به گردن مسیولین بی کف ایتیه که به فکر نیستن..

  • nila.khachikian

    شما که تا انتهای سوریه برای حفاظت و حمای ت از حرم معصومین رفته اید یعنی قادر نیست ید به عراق رفته و بر روی چشمه های گرد و خاک را یا با پروژه قیر پاشی و یا با هر م اده ای که در گذشته صدام حسین سالانه دستو ر پاشیدن آنرا در این مناطق صادر میکرد را اجرایی کنید ؟! ??یا شاید هم موضوع و این مشکل از سر منشاء دیگری آب می خورد و مرد م محرم نیستند اطلاع رسانی کنید تا خود مر دم حداقل چاره اندیشی کنند ؟! ?? ?? واقعا که… ?? ??

  • amir-rajabi

    دوستی که ربطش داده به عقوبت الهی با این حساب شهر قم که به خاطر وجود اهلش اینهمه بدبختی(کم آبی و خشکسالی و خاک بد برای کش اورزی) رو میکشه و کالیفرنیای آمریکا هم ب ه خاطر مردمش بارش سالیانه ش خوبه و شیش م تر برف میاد

  • javid.payami

    از زمانی که تهران آلوده شده بود همجا در موردش صحبت میکردن و به فکر راه حل بودن پ س خوزستان چی جایی که نفت گاز کشورو تعمیر میکنه ما خوزستانی ها رو هم حساب کنید بی محلی تا کی

  • hamed63

    عاقای بی نام برو کشکتو بساب