مهدی دونده مدعی شد که یکی از بزرگان نیشابور، با انجام مکاشفه‌ای خبر داده است که در شب حادثه بالگرد حامل رئیس‌جمهور، امام زمان (عج) را دیده است.

‌ بنابرآنچه عصر ایران روایت می‌کند، مهدی دونده، فرماندار نیشابور مدعی شده است: فردی که در نیشابور با امام زمان مرتبط است، در شب سانحه سقوط بالگرد حامل رییس جمهور و همراهانش، امام غائب را در قالب مثلثی دیده که یک‌ ضلع مثلث محل استقرار امام عصر (عج)، ضلع دیگر، محل سقوط بالگرد و ضلع دیگر آن حرم امام هشتم(ع) بوده است.

مهدی دونده در مراسمی که شنبه ۵ خرداد در خیابان موعود (بلوار فضل) برای بزرگداشت شهدای سانحه سقوط بالگرد برگزار شد، گفت: یکی از بزرگان نیشابور این مکاشفه را برای فرماندار از قول فردی نقل کرده که با امام زمان در ارتباط است.

معاون استاندار و فرماندار ویژه‌ نیشابور افزود: از قول او برای من نقل شده که در شب حادثه، امام زمان را دیده است که در مسیر سقوط بالگرد با استرس و اضطراب در رفت و آمد است؛ اما نهایتا گفته‌اند که قرار نیست کارمان را با معجزه پیش ببریم.

مقام ارشد دولت سیزدهم در نیشابور ابراز کرد: مصلحت کشور ما و آیت‌الله رییسی در شهادت بود.

 

سایر اخباراجتماعیرا از اینجا دنبال کنید.
منبع: عصر ایران