قاب امروز| کیفهای خاص و گرانقیمت خانمهای سلبریتی در جشنواره فیلم فجر
![قاب امروز| کیفهای خاص و گرانقیمت خانمهای سلبریتی در جشنواره فیلم فجر](https://cdn.7sobh.com/thumbnail/rc97a4nXByPq/mplrKFaRlbMrw__LR0BO23SAIhAOCfR1Ma8tLslqfPJVqMt6omEbGyyFd47s988b/%DA%A9%DB%8C%D9%81+%D8%AD%D8%AF%DB%8C%D8%AB+%D8%A8%DB%8C%D8%A7%D8%A8%D8%A7%D9%86%DA%AF%D8%B1%D8%AF.jpg)
الناز ملک از کیف برند لوئی ویتون استفاده کرده. مینا وحید کیف مشکی با برند سلین را در دست دارد، فریبا نادری ...
هفت صبح| چرخی در فضای مجازی میزنیم از سیاست و هنر و فرهنگ تا ورزش؛ عکسهایی که مورد توجه کاربران قرار گرفته را با هم میبینیم.
چهل و سومین دوره جشنواره فیلم فجر به پایان رسید و برندگان خود را شناخت. در این بین پوشش بازیگران در این دوره مورد توجه کاربران در فضای مجازی قرار گرفت. در اینجا برند کیفهای برخی بازیگران که از قضا از برندهای معروف و گرانقیمت هم هستند را بررسی میکنیم .
الناز ملک از کیف برند لوئی ویتون استفاده کرده. مینا وحید کیف مشکی با برند سلین را در دست دارد. فریبا نادری برنده سیمرغ نقش اول زن از کیفی با برند فِندی استفاده میکند. حدیث بیابانگرد با آن استایل خاصش، کیف دیور دارد. و آناهیتا افشار کیفی از برند ژاکموس را در دست گرفته.