کاربر گرامی

برای استفاده از محتوای اختصاصی و ویدئو ها باید در وب سایت هفت صبح ثبت نام نمایید

با ثبت نام و خرید اشتراک به نسخه PDF روزنامه، مطالب و ویدئو‌های اختصاصی و تمامی امکانات دسترسی خواهید داشت.

کدخبر: ۶۳۸۸۸۷
تاریخ خبر:

پایان طلسم ۱۶۲ روزه پرسپولیس در تهران!

پایان طلسم 162 روزه پرسپولیس در تهران!

پرسپولیس بعد از 162 روز موفق به کسب پیروزی در یک بازی خانگی شد.

به گزارش هفت ورزشی، پرسپولیس به لطف برد برابر ذوب آهن در هفته هشتم رقابت های لیگ برتر، یازده امتیازی شد  و موقتا از بحران خارج شد تا وحید هاشمیان و تیمش بعد از مدت ها، به ساحل آرامش برسند.

نکته جالب اینکه پرسپولیس برای اولین بار در فصل جاری موفق به کسب پیروزی در یک دیدار خانگی شد و بعد از 162 روز موفق به کسب برد در تهران شد.

سرخپوشان پایتخت آخرین بار 25 اردیبهشت ماه 1404 موفق به کسب پیروزی در یک بازی خانگی شده بود. روزی که شاگردان اسماعیل کارتال در ورزشگاه آزادی با نتیجه دو بر صفر از سد هوادار گذشت.

از آن بازی تا به امروز، پرسپولیس پنج بازی را در تهران از رقبا میزبانی کرده و تنها موفق به کسب یک پیروزی در این مسابقات شده است.

تازه‌ترین تحولاتورزشیرا اینجا بخوانید.
کدخبر: ۶۳۸۸۸۷
تاریخ خبر:
ارسال نظر