کاربر گرامی

برای استفاده از محتوای اختصاصی و ویدئو ها باید در وب سایت هفت صبح ثبت نام نمایید

با ثبت نام و خرید اشتراک به نسخه PDF روزنامه، مطالب و ویدئو‌های اختصاصی و تمامی امکانات دسترسی خواهید داشت.

کدخبر: ۶۳۷۷۵۳
تاریخ خبر:
هفته سوم لیگ نخبگان آسیا

چشم فوتبال ایران به تراکتور

چشم فوتبال ایران به تراکتور

تراکتور امشب در امارات هیچ فرقی با تیم ملی ایران ندارد

به گزارش هفت ورزشی، هفته سوم لیگ نخبگان آسیا امروز با برگزاری چهار دیدار آغاز می شود و در دومین بازی امشب، تراکتور تنها نماینده ایران به مصاف شارجه امارات می رود.

تراکتور که دو هفته نخست را با دو مساوی پشت سر گذاشته، امشب در حالی بازی سوم را سپری می کند که حریفش از دو بازی قبلی چهار امتیاز دارد.

تراکتور تا این جای کار تیم هشتم جدول است و اگر همین رتبه را هم حفظ کند به پلی آف می رسد اما تبریزی ها به هشتمی قانع نیستند و برای خانه های بالاتر حدول برنامه دارند.

فدراسیون فوتبال و سازمان لیگ هم این بار ناپرهیزی کردند و اجازه دادند بازی تراکتور و ملوان به تعویق بیافتد تا نماینده ایران که اتفاقا در تیم ملی هم چند بازیکن داشت بعد از فیفا دی دغدغه بازی داخلی نداشته باشد و با خیال راحت تری به امارات برود.

حالا امشب نوبت تراکتور است که جواب این همکاری را با گرفتن یک نتیجه مناسب بدهد.

 

برنامه هفته سوم لیگ نخبگان آسیا

دوشنبه 28 مهر

الوحده امارات - الدحیل قطر (17:15)

شارجه امارات - تراکتور تبریز (19:30)

الشرطه عراق - الاتحاد عربستان (19:30)

الاهلی عربستان - الغرافه قطر (21:45)

سه شنبه 29 مهر

شباب الاهلی امارات - نسف قارشی ازبکستان (19:30)

الهلال عربستان - السد قطر (21:45)

در حال حاضرالهلال عربستان با 6 امتیاز از دو بازی صدرنشین است و الاهلی عربستان، شارجه امارات، الوحده و شباب الاهلی با 4 امتیاز دوم تا پنجم هستند.

آخرین تحولاتورزشیرا اینجا بخوانید.
کدخبر: ۶۳۷۷۵۳
تاریخ خبر:
ارسال نظر