کاربر گرامی

برای استفاده از محتوای اختصاصی و ویدئو ها باید در وب سایت هفت صبح ثبت نام نمایید

با ثبت نام و خرید اشتراک به نسخه PDF روزنامه، مطالب و ویدئو‌های اختصاصی و تمامی امکانات دسترسی خواهید داشت.

کدخبر: ۶۳۵۹۶۲
تاریخ خبر:
سفر اسطوره آرژانتینی فوتبال جهان به هند

لیونل مسی در شهرشادی دربی افسانه‌ای را تماشا می‌کند

لیونل مسی در شهرشادی دربی افسانه‌ای را تماشا می‌کند

لیونل مسی، ستاره آرژانتینی فوتبال جهان، در تور سه‌روزه خود به هند سفر می‌کند و قرار است در دیدار ویژه دربی کلکته بین موهون باگان و ایست بنگال مسی آل استارز حضور داشته باشد.

به گزارش هفت‌صبح ورزشی، ستاره فوتبال آرژانتین، لیونل مسی، از ۱۳ تا ۱۵ دسامبر ۲۰۲۵ (آذرماه 1404) به هند سفر خواهد کرد و اولین مقصد او کلکته خواهد بود. انتظار می‌رود او در دیدار ویژه دربی کلکته بین موهون باگان مسی آل استارز و ایست بنگال مسی آل استارز حضور داشته باشد، پیش از آن که به احمدآباد، بمبئی و دهلی سفر کند و سپس به کشورش بازگردد. کلکته که به شهر شادی معروف است، با سابقه غنی در فوتبال هند، میزبان سه باشگاه قدیمی این کشور  موهون باگان، ایست بنگال و محمدان اسپورتینگ  است و به همین دلیل توجه ویژه‌ای به این شهر معطوف شده است.

مسی طبق اعلام ساتادرو دوتا، این دیدار نمایشی را به عنوان ادای احترام به تاریخچه فوتبال کلکته تماشا خواهد کرد. این مسابقه شامل بازیکنان برجسته هندی و خارجی در قالب یک بازی ۱۱ نفره خواهد بود و به برنده توسط لیونل مسی جایزه اهدا می‌شود.

قیمت‌ بلیت‌های این بخش از تور مسی بین 5 میلیون تا 14 میلیون تومان اعلام شده است. ورزشگاه سالت لیک میزبان این بازی خواهد بود. در طول روز مراسمی با حضور اسطوره‌های ورزشی هند از جمله سوراو گانگولی، بایچونگ بوتیا و لیندر پیس برگزار خواهد شد. با این حال، هنوز تأیید رسمی درباره حضور این چهره‌ها در مسابقه موهون باگان مسی آل استارز و ایست بنگال مسی آل استارز صورت نگرفته است. پیش از تور هند، تیم آرژانتین به رهبری مسی در ۱۴ نوامبر در بندر کوچی حاضر خواهد شد تا در یک بازی دوستانه بین آرژانتین و استرالیا در ۱۷ نوامبر در ورزشگاه بین‌المللی جواهرلال نهرو، به میدان برود. بلیط این مسابقه از ۱۵ اکتبر در دسترس خواهد بود و برنامه‌هایی برای مراسم خیابانی در شهر کوزیکود و دیدار با هواداران نیز در نظر گرفته شده است. آخرین بار مسی در سال ۲۰۱۰ به هند سفر کرده بود، زمانی که آرژانتین در یک بازی دوستانه بین‌المللی مقابل ونزوئلا در ورزشگاه سالت لیک کلکته حاضر شد و او در همان مسابقه نخستین تجربه کاپیتانی خود برای تیم ملی را ثبت کرد. آن دیدار با پیروزی ۱-۰ آرژانتین پایان یافت.

1200-675-22939209-1013-22939209-1732085523353

تازه‌ترین تحولاتورزشیرا اینجا بخوانید.
کدخبر: ۶۳۵۹۶۲
تاریخ خبر:
ارسال نظر