کاربر گرامی

برای استفاده از محتوای اختصاصی و ویدئو ها باید در وب سایت هفت صبح ثبت نام نمایید

با ثبت نام و خرید اشتراک به نسخه PDF روزنامه، مطالب و ویدئو‌های اختصاصی و تمامی امکانات دسترسی خواهید داشت.

کدخبر: ۶۱۵۶۷۰
تاریخ خبر:
ماجرای سپاهانی شدن ستاره تبریزی‌ها

ریکاردو آلوز چگونه تراکتور و زنوزی را دور زد؟

ریکاردو آلوز چگونه تراکتور و زنوزی را دور زد؟

جدایی ریکاردو آلوز از تراکتور به مقصد سپاهان ماجرا و جزئیات جالبی دارد.

حسین بزرگی خبرنگار ورزشی

به گزارش هفت صبح ورزشی، در شرایطی که باشگاه تراکتور مدعی بود ریکاردو آلوز همچنان تحت قرارداد است و اجازه مذاکره یا امضای قرارداد با تیم دیگری را ندارد، این بازیکن پرتغالی با استناد به یک نکته مهم حقوقی توانست از این باشگاه جدا شود. برخلاف شایعات اولیه، آلوز قرارداد خود را به بهانه «شرایط خاص منطقه‌ای» یا «جنگ تحمیلی ۱۲ روزه» فسخ نکرده است.

طبق اطلاعات خبرنگار ما، ریکاردو تنها یک نامه رسمی به باشگاه تراکتور ارسال کرده و در آن اعلام کرده بود که با این تیم قرارداد ندارد و بازیکن آزاد محسوب می‌شود.

ماجرا به تمدید قرارداد احتمالی آلوز با تراکتور بازمی‌گردد. گفته می‌شود تمدید توافق صورت‌گرفته بین طرفین، به‌طور رسمی در سازمان لیگ ثبت نشده بود و همین خلأ، دست آلوز را برای جدایی بدون دردسر و مذاکره با تیم‌های دیگر باز گذاشت. او با بهره‌گیری از این نکته حقوقی، روند حضورش در فوتبال ایران را ادامه داد و این‌بار به سپاهان پیوست. باشگاهی که پیش‌تر نیز نسبت به جذب او علاقه نشان داده بود و محرم نویدکیا یک بازیکن خلاق و مورد علاقه خودش را جذب کرد.

با این حال نباید انتظار داشت که باشگاه تراکتور به این راحتی‌ها بی‌خیال بازیکن مورد علاقه محمدرضا زنوری شود. مالک باشگاه تراکتور حتی به محمدرضا اخباری، گلر سابق تبریزی‌ها اتهام زد که او آلوز را برای رفتن به سپاهان هوایی کرده است. باید دید باشگاه تراکتور مدرک حقوقی محکمی برای به دردسر انداختن سپاهان و ریکاردو آلوز در دست دارد یا با یک سهل‌انگاری مهندس سه فصل گذشته خود را از دست داده است.

 

برای پیگیری اخبارورزشیاینجا کلیک کنید.
کدخبر: ۶۱۵۶۷۰
تاریخ خبر:
ارسال نظر