پیغام عیسی به استقلال: تا ریال آخر قرارداد ۵۰ میلیارد تومانی ام را می خواهم!

به نظر می رسد مدیران باشگاه استقلال چاره ای غیر از فسخ قرارداد با عیسی آل کثیر خرید تابستانی جنجالی خود نداشته باشند.
به گزارش هفت صبح ورزشی، ریکاردو ساپینتو پس از 2 سال دوری از ایران در حالی هدایت استقلال را دوباره برعهده گرفت که نمی دانست شرایط نسبت به گذشته تغییر پیدا کرده است.
سرمربی پرتغالی استقلال که تصور می کرد عیسی آل کثیر هنوز همان مهاجم سرحال و قبراق گذشته است، سفارش خرید بازیکن مازاد پرسپولیس را داد.
از بخت بد علی نظری جویباری و مدیران باشگاه استقلال، این سفارش ساپینتو، با واکنش منفی شدید هواداران روبرو شد آن هم در حالی که سرمربی پرتغالی به صورت شفاهی و نه کتبی خواستار خرید عیسی آل کثیر شده بود!
پس از اعتراض فراوان طرفداران استقلال در فضای مجازی و حقیقی(!) ریکاردو ساپینتو متوجه وخامت اوضاع شده و از علی نظری جویباری خواست قرارداد این مهاجم 35 ساله فسخ شود.
مدیرعامل باشگاه استقلال به ساپینتو یادآوری کرد که خود سرمربی پرتغالی این سفارش را داده و حالا فسخ قرارداد مهاجم پرسپولیسی ضررو زیان مالی و تبعاتی به دنبال دارد اما مرغ ساپینتو یک پا داشت!
مرد پرتغالی اصلا دوست نداشت هنوز فصل جدید آغاز نشده، روبروی طرفداران استقلال قرار بگیرد.
پس از رویکرد جدید ساپینتو، داستان معروف " کی بود، کی بود، من نبودم" تکرار شد. هیات مدیره باشگاه اعلام کرد با خرید عیسی آل کثیر مخالف بوده و به زودی قراردادش فسخ خواهد شد. از آن طرف خسرو حیدری که ابتدا از جذب آل کثیر حمایت کره بود در مصاحبه ای مدعی شد با این مهاجم پرسپولیسی تماس گرفته و از او خواسته است به استقلال نیاید!
شاید دستیار ایرانی ساپینتو تصورش را نمی کرد بابت خرید آل کثیر این همه هجمه به وجود بیاید و حالا گفته می شود این مهاجم خوزستانی کوتاه بیا نیست.
به گفته یکی از نزدیکان باشگاه استقلال، مبلغ قرارداد عیسی آل کثیر حدود 50 میلیارد تومان است و او در پاسخ به درخواست آبی ها برای فسخ توافقی عنوان کرده است: تا ریال آخر پول قراردادم را می خواهم!