رسمی: کوین یامگا به مغرب الفاسی مراکش پیوست

کوین یامگا با عقد قراردادی دو ساله، رسما به مغرب الفاسی مراکش پیوست.
به گزارش هفت صبح، پس از چهار فصل پر فراز و نشیب در فوتبال ایران، کوین یامگا، ستاره سابق استقلال و نساجی، با امضای قراردادی دو ساله رسما به مغرب الفاسی مراکش پیوست و بدین ترتیب فصل آینده در قاره آفریقا دوران حرفه ای خود را ادامه خواهد داد.
یامگا در تابستان ۱۴۰۰ با نظر مثبت فرهاد مجیدی از لیگ پرتغال به استقلال اضافه شد و در همان دیدار نخست خود مقابل ذوب آهن توانست دو بار دروازه حریف را باز کند تا از همان ابتدای کار کیفیت بالای خود را به رخ بکشد.
اوضاع برای یامگا در فصل اول و دوم حضورش در استقلال بسیار خوب پیش رفت و او به خصوص با تبدیل به گل کردن پنالتی های حساس استقلال، در بازی های مهمی توانست سه امتیاز های ارزشمند را به اندوخته آبی های پایتخت اضافه کند.
با این حال در سومین فصل حضورش در ایران، یامگا بعد از برخورد شدید با امید حامدی فر در تمرینات، دچار مشکل شدید از ناحیه چشم سمت راست خود شد و همین مصدومیت خطرناک منجر به دوری او تا پایان فصل شد.
در نهایت او فصل گذشته را در نساجی سپری کرد و با وجود انجام بازی های نسبتا خوب، نتوانست مانع از سقوط پرشورهای مازندران به دسته پایین تر شود و حالا با ترک ایران، به باشگاه مراکشی پیوست.
در نهایت یامگا با ثبت آمار ۲۳ گل در ۷۳ بازی، تبدیل به دومین گلزن خارجی برتر تاریخ استقلال شد و همچنین در نساجی نیز موفق به ثبت شش گل در ۲۵ مسابقه شد.
گفتنی است یامگای ۲۸ ساله چندی پیش بینایی چشم آسیب دیده خود را مجددا به دست آورد و بدین ترتیب فصل آینده دیگر نیازی به استفاده از عینک مخصوص برای حضور در زمین ندارد.