کاربر گرامی

برای استفاده از محتوای اختصاصی و ویدئو ها باید در وب سایت هفت صبح ثبت نام نمایید

با ثبت نام و خرید اشتراک به نسخه PDF روزنامه، مطالب و ویدئو‌های اختصاصی و تمامی امکانات دسترسی خواهید داشت.

کدخبر: ۶۰۸۷۵۴
تاریخ خبر:

تاکید دوباره آقای گل: هرگز مقابل استقلال خوشحالی نمی‌کنم

تاکید دوباره آقای گل: هرگز مقابل استقلال خوشحالی نمی‌کنم

امیرحسین حسین زاده مدعی شد هرگز بعد از گلزنی مقابل استقلال، به انجام شادی پس از گل نخواهد پرداخت.

عرفان فتح‌الهی خبرنگار ورزشی

به گزارش هفت صبح، امیرحسین حسین زاده که فصل گذشته عنوان آقای گلی رقابت های لیگ برتر را از آن خود کرد، در مصاحبه‌ای با رسانه رسمی باشگاه تراکتور، در خصوص تقابل همیشه حساس تیمش با استقلال و البته گلزنی های خودش برابر آبی های پایتخت اظهار نظر کرد.

حسین زاده ابتدا درمورد گلزنی به استقلال گفت:"در بازی با استقلال حس خوبی داشتم و به خاطر  آن جوی که در ورزشگاه بود و هوادارانی که به استادیوم آمده بودند خوشحالی نکردم. 

برای تیم استقلال واقعا احترام خاصی قائلم. روزهای خوبی با استقلال داشتم که هرگز فراموش نمی‌کنم. شخصیت من طوری است که نه افراد خوب زندگی و نه روزهای خوب زندگی را فراموش نمی‌کنم.

آن سالی که در استقلال بودم یک قهرمانی شیرین و فراموش نشدنی کسب کردم و به این دلیل خوشحالی نکردم که استقلال امسال شرایط خوبی نداشت. امیدوارم در فصل بعد شرایطشان بهتر شود و برای قهرمانی بجنگند. راستش را بخواهید از قبل تصمیم گرفته بودم که در بازی رفت یا برگشت اگر گل زدم خوشحالی نکنم.»

حسین زاده همچنین در واکنش به اختلافات شکل گرفته میان خودش و هواداران استقلال گفت:" یک سوء تفاهم هم در بازی رفت پیش آمد که گفتند امیرحسین خوشحالی کرده است. واقعیت این است که در آن صحنه من شادی نکردم، چون به حمایت هواداران خودمان نیاز داشتیم از آنها خواستم تشویق کنند اما سوء تفاهم پیش آمد که حسین زاده برای استقلال کری خوانده در حالی که اصلا اینطور نیست. خصوصا که من اصلا اهل کری خواندن نیستم.»

 

آخرین تحولاتورزشیرا اینجا بخوانید.
کدخبر: ۶۰۸۷۵۴
تاریخ خبر:
ارسال نظر