کاربر گرامی

برای استفاده از محتوای اختصاصی و ویدئو ها باید در وب سایت هفت صبح ثبت نام نمایید

با ثبت نام و خرید اشتراک به نسخه PDF روزنامه، مطالب و ویدئو‌های اختصاصی و تمامی امکانات دسترسی خواهید داشت.

کدخبر: ۵۷۸۷۷۹
تاریخ خبر:

تجربه ۴ استقلالی از حضور در لیگ عربستان امشب به کار آبی‌ها می‌آید

تجربه 4 استقلالی از حضور در لیگ عربستان امشب به کار آبی‌ها می‌آید

استقلال در بازی امشب با النصر، از تجارب بازیکنان خارجی خود در لیگ عربستان بهره می‌برد.

به گزارش هفت صبح، در آستانه دیدار حساس استقلال و النصر در مرحله یک‌هشتم نهایی لیگ قهرمانان آسیا، روزنامه الریاضیة گزارشی درباره وضعیت تیم استقلال و تجربه بازیکنان کلیدی آن در لیگ عربستان منتشر کرده است.

 

 تیم استقلال تهران به رهبری میودراگ بوژوویچ، سرمربی مونته‌نگرویی، به آشنایی بازیکنان خارجی خود با فوتبال عربستان تکیه کرده است.

 

این تیم از پنج بازیکن خارجی بهره می‌برد که چهار نفر از آن‌ها سابقه بازی در لیگ عربستان را دارند.

 

جلال‌الدین ماشاریپوف، وینگر ازبکستانی و بازیکن سابق النصر، با ۴۵ بازی، ۴ گل و ۸ پاس گل در این بین برجسته‌تر است.

 

در خط دفاعی، بوژوویچ به رافائل سیلوا، مدافع برزیلی که سه فصل در الفیصلی بازی کرده، اعتماد دارد.

 

همچنین دیدیه اندونگ، هافبک گابنی که فصل گذشته در الریاض بازی می‌کرد، در ترکیب تیم قرار دارد.

 

مسعود جوما، مهاجم کنیایی که دو دوره در لیگ عربستان حضور داشته، نیز به دلیل مصدومیت در آخرین دیدار استقلال غایب بود.

 

استقلال تهران در حال حاضر با ۲۶ امتیاز از ۲۱ بازی در رتبه نهم جدول لیگ ایران قرار دارد.

 

در مرحله گروهی لیگ قهرمانان آسیا، این تیم با نتایج ۰-۱ برابر النصر، ۰-۳ مقابل الهلال و ۲-۲ برابر الاهلی موفق به صعود به مرحله یک‌هشتم نهایی شد.

 

دیدار استقلال و النصر این بار در ورزشگاه آزادی تهران برگزار خواهد شد، در حالی که دیدار قبلی آن‌ها در دبی انجام شده بود.

 

علاوه بر چهار بازیکن با تجربه در فوتبال عربستان، استقلال یک لژیونر دیگر به نام جوئل کوجو، مهاجم قرقیزستانی نیز در اختیار دارد.

 

منبع: ورزش3
کدخبر: ۵۷۸۷۷۹
تاریخ خبر:
ارسال نظر