رسمی؛ محمد ربیعی دوباره سرمربی ذوبآهن شد
باشگاه ذوبآهن اصفهان با انتشار اطلاعیهای از انتخاب محمد ربیعی بهعنوان سرمربی جدید تیم فوتبال این باشگاه خبر داد.
به گزارش هفت ورزشی، خبر انتخاب محمد ربیعی به جای عبدالله ویسی که اولین بار در هفت ورزشی منتشر شد، دقایقی قبل به صورت رسمی روی خروجی رسانه باشگاه ذوب آهن قرار گرفت.
رسانه رسمی ذوب آهن نوشت؛
بازگشت مربی محبوب و موفق گاندوها به اصفهان
محمد ربیعی سرمربی ذوبآهن شد
به گزارش روابط عمومی باشگاه ذوبآهن، محمد ربیعی سرمربی موفق و سابق سبزپوشان اصفهانی، با امضای قراردادی جدید بار دیگر هدایت تیم فوتبال ذوبآهن را بر عهده گرفت تا فصل تازهای از همکاری خود با این باشگاه را آغاز کند.
ربیعی که در دو فصل حضور خود روی نیمکت ذوبآهن موفق به کسب رتبههای پنجم و ششم لیگ برتر شده بود، با عملکردی قابل قبول و بهرهگیری از ظرفیت بازیکنان کارنامه موفقی از خود به جا گذاشت و اکنون با بازگشت به جمع ذوبیها به دنبال تکرار روزهای خوب و ارتقای جایگاه این تیم در رقابتهای لیگ برتر خواهد بود.
برای سرمربی محبوب گاندوها آرزوی موفقیت داریم