چهره هفته؛ مینا ساداتی | هدیه نفیس آبان
![چهره هفته؛ مینا ساداتی | هدیه نفیس آبان](https://cdn.7sobh.com/thumbnail/IXO5MoIbvbkg/mplrKFaRlbMrw__LR0BO23SAIhAOCfR1Ma8tLslqfPItywF7Z1HfyyyFd47s988b/%D9%85%DB%8C%D9%86%D8%A7+%D8%B3%D8%A7%D8%AF%D8%A7%D8%AA%DB%8C.jpg)
بعد از اکران فیلم پرویز شهبازی در جشنواره فجر بود که توجهات به سمت او جلب شد
هفت صبح| سال 87 در همین حوالی بود که نام یک بازیگر به واسطه حضور در فیلم «عیار 14» سر زبانها افتاده بود. مینا ساداتی اگرچه قبلتر تجربیاتی از حضور مقابل دوربین داشت اما بعد از اکران فیلم پرویز شهبازی در جشنواره فجر بود که توجهات به سمت او جلب شد. این بازیگر در ادامه تلاش کرد با انتخابهای مناسب و پرهیز از هیاهو مسیر را به درستی طی کند.
گاه اما بخت یار نبوده و مثلا سریال «آمستردام» از ادامه بازماند تا فرصتی برای عرض اندام ساداتی فراهم نشود. یا «هفت» این امکان را داشت تا او را چند گام بالاتر ببرد ولی کیفیت منفی سریال روی عملکرد خوب بازیگر هم سایه افکند. مینا ساداتی سال پیش مزد تلاش خود در شبکه خانگی را با نقشی متفاوت در سریال «دفتر یادداشت» گرفت.
حالا نیز او را در قامت شخصیت مرموز هدیه در سریال «آبان» میبینیم که همزمان با رونمایی از کاراکتر تحسینها به سمت بازیگر سرازیر شد. هدیه با یک مرد قرار عاشقانه گذاشته که البته نقطه اتصال اصلی آنها یک سرقت چند میلیاردی است. ساداتی آنقدر تبحر و تجربه دارد که توانسته نقش را از کلیشه عبور دهد و اتفاق مهم دیگری در کارنامهاش به ثبت برساند. همچنان میتوان منتظر غافلگیریهای ساداتی با کاراکتر هدیه در سریال «آبان» ماند.