کاربر گرامی

برای استفاده از محتوای اختصاصی و ویدئو ها باید در وب سایت هفت صبح ثبت نام نمایید

با ثبت نام و خرید اشتراک به نسخه PDF روزنامه، مطالب و ویدئو‌های اختصاصی و تمامی امکانات دسترسی خواهید داشت.

کدخبر: ۶۰۱۵۷۶۹۰
تاریخ خبر:

درخواست دوباره ایران از AFC برای میزبانی استقلال در عراق

درخواست دوباره ایران از AFC برای میزبانی استقلال در عراق

فدراسیون فوتبال در نامه جدید خود به AFC یک‌بار دیگر درخواست میزبانی استقلال در ورزشگاه بصره عراق را مطرح کرده است.

به گزارش هفت ورزشی، فدراسیون فوتبال بعد از رد درخواست میزبانی استقلال و تراکتور در ورزشگاه بصره عراق برای بازی‌های لیگ نخبگان آسیا، بار دیگر در نامه‌ای به AFC  برگزاری مسابقات آبی‌های تهران در عراق را خواستار شده است.

ازآنجایی‌که تیم نیروی هوایی عراق نیز قصد دارد در ورزشگاه شهر بصره به مصاف رقبای خود برود، AFC با درخواست میزبانی استقلال و تراکتور در این استادیوم مخالفت کرده بود. بااین‌حال سرخ‌پوشان تبریزی در نظر دارند میزبانی خود را به عمان یا امارات منتقل کند.

باتوجه‌به این موضوع فدراسیون فوتبال یک‌بار دیگر درخواست میزبانی در بصره را مطرح کرده و اکنون با انصراف تراکتور به نظر می‌رسد راه برای برگزاری مسابقات استقلال در عراق هموار شده باشد.

 

کدخبر: ۶۰۱۵۷۶۹۰
تاریخ خبر:
ارسال نظر